Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Undervognsbehandling på Fyn?

Jeg kører dagligt mange kilometer. Derfor har jeg en stor, stærk og komfortabel bil. Jeg er hverdag ude for at besøge mindst 5 af vores kunder. Vi leverer medicin til deres veterinærklinikker. Det er et hårdt job. Jeg skal jo ikke kun holde mig opdateret om de nye produkter, der hele tiden kommer på markedet. Jeg skal også deltage og forberede konferencer for dyrlæger rundt omkring i de forskellige regioner i landet. Det var sådan set ikke mit drømmejob, da jeg startede. Dengang drømte jeg om at blive praktiserende dyrlæge selv, men det gik ikke.

Havde ikke råd

Jeg havde simpelthen ikke råd til at åbne min egen klinik, og som færdiguddannet, har man altså lidt travlt med at tjene nogle penge. Efter 6 år på veterinærskolen som fattig student, så tager man, hvad man kan få af jobs, og så lægger man planerne senere. Tror man. Jeg fik altså et job i det her firma, som producerer medicin til hunde og katte. Det er en stor international virksomhed, som har et godt rygte. Produkterne, de producerer, og som vi distribuerer, er meget anerkendte. Især vores foderprodukter er meget populære.

Afdelingsleder

I dag sidder jeg som afdelingsleder for hele landet. Derfor gør jeg meget ud af at være til stede, når vi holder events, som henvender sig til dyrlæger, hundekenneler eller andre, som også bruger vores produkter. Derfor skal jeg køre mange kilometer hver dag. Bilen, som jeg bruger, er naturligvis firmaets, men jeg har ansvaret for den. Det er mig, der skal sørge for, at den holdes i god stand. De betaler naturligvis udgifterne til det. Ligesom de også betaler for forsikring og vægtafgift. Jeg har kørt i bilen i et år nu. Jeg får en ny sådan ca. hvert tredje år. Så nu, hvor det er sommer og inden efteråret og de store regnskyl sætter ind, vil jeg gerne have givet den en undervognsbehandling.

Hvem rustbeskytter biler på Fyn?

Vores firma har en liste over værksteder, hvor man kan få det ordnet ret hurtigt. Desværre har de fleste af dem lukket her i sommerferien. Så jeg har været på nettet for at finde et sted, der holder åbent i ugerne frem til første august. Jeg har søgt på ”undervognsbehandling Fyn” og har fundet et sted. Jeg har fået tid i morgen kl. 10:30. Det passer mig dårligt. Jeg har et møde med en stor klinik lige uden for Svendborg, men hvis jeg skal køre sikkert til efteråret, så må jeg aflyse det. Ham, der ejer klinikken, vil sikkert godt kunne forstå, hvorfor, hvis jeg forklarer ham sagen. Jeg er også nødt til at huske at give vores sekretær besked om, at jeg aflyser mit møde i morgen for at få bilen til den undervognsbehandling.

Hun ved så, at hun skal sørge for at ringe dem op og få alle deres oplysninger, så hun kan sørge for, at de bliver betalt for deres ydelse til tiden. Jeg har sørget for at tage fri i de to dage, som det vil tage værkstedet at få ordnet bilen. Det irriterer mig lidt, at jeg skal det. Jeg kunne bruge tiden til at besøge nogle nye, potentielle kunder, jeg har været i kontakt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *