Thailandsk restaurant i Odense

Hvis du har lyst til at nyde autentisk thailandsk mad, men ikke kan tage tid ud af kalenderen til at rejse hele vejen sydpå, kan du heldigvis nøjes med at bevæge dig ind til Odense Centrum. Her finder du restauranten Wokshop, der hurtigt får ledt dine tanker hen til varmere himmelstrøg, så snart du dufter de traditionelle thailandske ingredienser og krydderier fra køkkenet. Hos restauranten Wokshop i Odense bliver du både gennem smagen, de lune retter og med de hyggelige omgivelser fyldt op af varme – også selvom det er køligt udenfor.

Oplev Thailand med vennerne

Wokshop er et spisested, der boltrer sig med at kunne samle folk. Det er derfor en oplagt restaurant at tage forbi med vennerne, kæresten eller familien, hvis I leder efter et sted i Odense at få en lækker middag med plads til snak. I restauranten får du serveret retterne Thai style. Der vil derfor komme mange retter ind på samme tid, som alle ved bordet kan deles om. På den måde har du rig mulighed for at gå på opdagelse i det thailandske køkken og de mange forskellige smagsvarianter, uden kun at skulle nøjes med en enkel ret fra menukortet. Alle retterne varierer i styrke, men får du brug for at pifte maden ekstra op, kan du altid tilføje frisk chili eller koriander.

Hvorfor lige restauranten Wokshop?

Kæden Wokshop har et klart koncept, og det gælder også restauranten i Odense. Du får autentisk thai-mad tilberedt af thailandske kokke, der bruger friske råvarer du kender fra de thailandske gadekøkkener. Det skyldes, at da ejeren af Wokshop første gang drog mod Thailand, blev han fuldstændig solgt til det thailandske køkken og hele måden at deles om maden på. Derfor ønskede han straks at gøre kunsten efter hjemme i Danmark, så alle kunne få mulighed for at smage en autentisk bid af Thailand. Det er sidenhen blevet til hele 9 restauranter fordelt på både Fyn og Sjælland. Menukortet bugner af thai-inspirerede retter, så uanset om du er vant til at rejse i Asien eller bare er glad for smagfulde og krydrede retter, har Wokshop noget for dig.

Thai-mad møder Odense

Trænger du til en dejlig omgang thai-mad efter en shoppetur i Odense midtby eller inden en tur i Odense Teater, er Wokshop det rette sted. Hos spisestedet Wokshop er der skruet op for de traditionelle thailandske smagsgivere og krydderurter som frisk chili, mynte, koriander, ingefær og karry – maden er intet mindre end fyldt med umami. Alle kædens restauranter er indrettet i et mørkt look, der er perfekt til at sætte en god stemning. Har du mere lyst til at bevæge dig udenfor og mærke bylivet i Odense, har restauranten også siddepladser udendørs med varmelamper til de mere kølige aftener.

Find din thai-restaurant

Hvad end du er bosiddende i Odense, er turist i byen eller bare gerne tager ind til centrum for at finde en god restaurant, skal du heldigvis ikke lede længe efter det rette thai-sted. Centralt placeret i Odense finder du nemlig Wokshop. Her kan du både booke bord i forvejen eller bestille take away og hente det ud af bagdøren. Så uanset om du har lyst til at nyde maden inde i restauranten eller hjemme på sofaen, har Wokshop i Odense noget til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *