Størrelsen er ingen hindring

Lad os lige starte med at slå fast, at de seneste tal for danskernes fysiske størrelse indikerer, at over 50% er enten lidt, moderat eller svært overvægtige. Dte er naturligvis ikke kun et helbredsrelateret problem – det er i høj grad også et problem i dagligdagen for både mænd og kvinder, der fylder lidt ekstra at finde flot og smart tøj. I hvert fald i de almindelige butikker – for på nettet ser det helt anderledes ud!

To butikker gør en stor forskel

Reelt er der faktisk en del butikker på nettet, der servicerer de store størrelser – både i omfang og i højden. Men de fleste af dem er såkaldt “blandede butikker”, der har en mindre afdeling i XXL og opefter sammen med et markant større udvalg i de mindre størrelser.

De to butikker, vi skriver om her, gør det helt anderledes, da de er 100% målrettede store størrelser til henholdsvis mænd og kvinder, og det fokus gør, at de ikke blot har et bedre udvalg, men at de faktisk også er de billigste, da de jo kan købe ind i større mængder.

Lad os se på dem her:

Storedrenge.dk

Butikken er en rigtig online butik – altså ingen fysisk butik. Med lokation i Faaborg og et kæmpe lager betjener de hele Danmark og faktisk også kunder i andre lande med, hvad der vel bedst kan betegnes som det ultimativt lækreste modetøj til mænd, der fylder i højden eller i drøjden – eller begge dele.

Til stranden føres for eksempel et kæmpe udvalg af badeshorts i store størrelser – se her: https://www.storedrenge.dk/herretoej-372/shorts-238/badeshorts-250/

Tjek selv det righoldige udvalg af lækkert og moderigtigt tøj i helt op til 12XL (ja, det er en stor størrelse) på hjemmesiden storedrenge.dk

Arkuricurvy.dk

Også her er der tale om en målrettet online butik, og faktisk kan vi fortælle, at det er samme virksomhed, der også står bag Storedrenge.dk. Det betyder, at der er en endnu større indkøbsstyrke, og at indkøberne har en ganske stor effekt på designerne rundt om i verden.

Det ses på udvalget af tøj til piger og kvinder med figur lige fra buttet til endda meget store former.

Det store udvalg starter ved XL og slutter med 6XL, og ikke mindst til piger og kvinder med former er det tydeligt, at de virkeligt gode designere endelig har fået øjnene op for denne målgruppe. Her er tale om tøj, der spænder lige fra det hyggelige til at trisse rundt i hjemme til noget, der modsvarer Haute Couture.

Du kan tage et kig på det lækre tøj til piger med figur her: https://www.arkuricurvy.dk/dametoj/

Som en afsluttende bemærkning kan vi sige, at når nu engang man er rund eller mere, er det altså ingen hindring for at se godt ud i tøjet. Og det er bestemt ikke dyrt! Slut med Bilka-habitten når du skal ud blandt andre – om du så er en rigtig stor pige eller mand, kan du altså sagtens se godt ud. Og ved d hvad? Det er fedt for selvtilliden!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *