Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Gør hverdagsting til brugskunst

Brugskunst og interiør er altid smukt at se på, men kan du bruge dine hverdagsting som brugskunst bliver det helt specielt. Hvordan gør man så lige det?

Det handler om at have nogle smukke ting, som du bruger dagligt, og så gøre dem synlige – og hyggelige.

Krus med blomster

For eksempel har jeg nogle smukke krus med blomster fra Ib Laursen brugskunst. Dem har jeg hængende på kroge i køkkenet, så de er en del af min indretning. Det gør dem også nemme at få fat på, så her har du funktionalitet sammen med design.

Smukke håndklæder

Mine håndklæder på badeværelset er fra Algan, og de er bløde og lækre – og så ser de flotte ud foldet og lagt på en åben hylde, så de er nemme at komme til. De er sorte og hvide i mønster, og det passer med mit design på gæstebadeværelset.

Køkkenet er med

I køkkenet har jeg en smuk kande fra Ib Laursen Mynte serien. Den er Milky brown – sådan en varm neutral farve, der passer fint ind alle steder. I den har jeg træskeer og paletter etc., og det er et stykke brugskunst i sig selv.

Jeg har også en flot glasopsats på køkkenbordet. Den bruger jeg til muffins, når jeg har bagt, og ellers lægger jeg frugt på den.

Dybest set handler det om at finde smukke ting, som du bruger hver dag. Det vil gøre dig glad hver gang, du bruger dem, og de kan bruges som en del af din indretning.

Brugskunst er slet ikke dyrt

Du kan finde billig brugskunst online. Tit er det billigere, end det er i forretningerne, og du har den luksus, at du kan sidde hjemme og se på det i ro og mag. Er der et mærke, som du synes godt om – for eksempel Ib Laursen – så find en Ib Laursen forhandler online.

Du kan finde billig brugskunst online.Min favoritbutik er helt klart Egesgave Brugskunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *