Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Smerter og behandling

Når der søges på nettet, ved vi jo godt, at nogle af de meget store søgninger handler om rejser, om madopskrifter og om penge. Men vidste du, at der søges helt enormt meget efter helbredsrelaterede emner – og ikke mindst efter løsninger på problemer med smerter? Det er nærmest, som om Google m.fl. er blevet vores sekundære praktiserende lægeleksikon, ikke?

Smerter kan afhjælpes

Der er mange mennesker, der døjer med smerter af mere eller mindre kronisk karakter, og selvom mange får hjælp, er der en stor gruppe, der ikke opsøger den mulige lindring eller endda helbredelse, der findes.

For eksempel er der i dag et righoldigt udvalg af muligheder, når det handler om behandling af hovedpine – se her.

Nu er der jo mange andre former for smerte end hovedpine, og de mest hyppige er nok rygsmerter. Det siges jo, at “ondt i ryggen” er en folkesygdom, og det er nok ikke helt forkert.

Rygsmerter – hvad kan der gøres?

Årsagerne til ondt i ryggen er utallige, og det kan være alt fra medfødte skavanker over tillagt dårlig holdning til arbejdsrelaterede rygsmerter.

Uanset årsagerne til rygsmerter, er der i langt de fleste tilfælde gode muligheder for at afhjælpe dem helt eller delvist uden operation eller andre invasive indgreb.

For eksempel er der i Aalborg en klinik, der er specialiseret i netop behandling af rygsmerter: Vejgaard Fysioterapi. Du kan læse mere om deres afdeling for rygsmerter her: https://vejgaardfys.dk/behandlinger/rygsmerter/

Virker akupunktur mod smerter?

I klinikken i Vejgaard arbejder man ganske holistisk med smertebehandling, og de erfarne fysioterapeuter er ikke bange for at kombinere de behandlingsmetoder, der virker for den individuelle patient.

Ganske ofte er det faktisk en kombination af de mere traditionelle fysioterapeutiske behandlinger og så akupunktur. Og der er ekstremt gode resultater hos flertallet af patienterne!

Hvis du er plaget af smerter, er der gode muligheder for hjælp med akupunktur i Aalborg her.

Slidgigt

Et andet godt eksempel på mulighederne med en ægte holistisk klinik: Konceptet med GLA:D i Aalborg, der er holdtræning for mennesker,d er er plagede af slidgigt, som kan være umanerligt smertefuldt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *