Fordele med et callcenter

Overveje du at bruge telefonpasning i din virksomhed og har tænkt over, hvilke fordele der er at hente, så har vi her de 3 vigtigste til dig:

 

Spare penge

I langt de fleste tilfælde er der penge at spare. Skeptikeren vil nok sige” Det kan ikke være rigtigt. Hvordan kan et call center – som også skal tjene penge – spare min virksomhed for penge, i stedet for at jeg selv har personale ansat?”

Når du laver en sammenligning af omkostninger for henholdsvis outsourcing og insourcing af telefonpasning og telefonservice, må du huske på, at den sande omkostning ikke blot er medarbejderen/medarbejdernes løn.

Dette er en typisk fejltagelse at lave. Husk på, at mange virksomheder tilbyder for eksempel sygeforsikring, der er betalt ferie, sydom, barsel etc. Tænk også på den tid og de penge, du bruger på at ansætte en medarbejder og også på optræning. Derudover er der omkostninger til telefonanlæg, kontor, computer, programmer etc.

Flexibilitet

I travle perioder kan det være nødvendigt med ekstra hænder, og så skal du til at ansætte en person eller flere, som du måske ikke har brug for i de mere stille perioder. Det tager tid og koster penge. Dette sker på et tidspunkt, hvor du selv har mere end rigeligt at gøre på grund af den travle periode.

Her kan et call center tage sig af den ekstra arbejdsmængde – og du betaler ikke for mere, end du bruger.

Udvidet åbningstid

Mange virksomheder ville kunne få flere kunder og ordrer i hus, hvis der var mulighed for at ringe udenfor normal åbningstid. Det er tit ikke muligt ved insourcing, men tænk på mulighederne, hvis du havde et call center til at passe din telefon udenfor normal åbningstid.

Så kunne du møde ind til beskederne fra aftenen før og gå i gang med at ordrebehandle eller ringe tilbage til dine kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *