Lån uden sikkerhed på få minutter

Hos samtlige ovenstående online banker, som L’easy, Vivus, Ferratum, Santander, Zaplo og Banknorwegian, gælder det, at du låner uden sikkerhed. Du udfylder blot den nemme låneansøgning på få minutter, hvorefter du underskriver den med dit NemID. Læs mere om lån uden sikkerhed og kreditvurdering: https://weekend-lån.dk/laan-penge-uden-sikkerhed/

Når du har underskrevet med NemID, vil pengene efter ganske kort tid efter stå på din konto. Før i tiden var det i løbet af 30 minutter, nu er der en obligatorisk tænkepause, så der går lidt længere tid. Måske 60 minutter i dag, men det er altså hele ugen rundt og også i weekenden.

Hvor meget du kan låne, og hvad det koster at låne, afhænger meget af lånestørrelsen samt låneudbyderen. Renten på disse nemme hurtige kassekredit lån vil oftest være en smule højere end de almindelige bankrenter på banklån eller på en kassekredit.

Lån penge gratis

Er du ny kunde, så er det nemt at sige, hvad det koster at låne eksempelvis 5.000 kr., for det er ganske gratis at låne. Du kan altså låne 5.000 eller 10.000 kr. i en hel måned og blot betale 5.000 eller 10.000 kr. tilbage. Du slipper dermed for at betale både renter og gebyrer, hvilket giver en ÅOP på lig nul.

ÅOP står i øvrigt for årlige omkostninger i procent, og det er et godt værktøj til at sammenligne disse hurtig kassekredit lån, som også kendes under betegnelserne kviklån, forbrugslån, SMS lån, mikrolån og mobillån.

Det er dog meget vigtigt at pointere, at du altså låner uden sikkerhed, når du låner penge online. Kredit nu og her uden sikkerhed betyder ganske enkelt, at det er låneudbyderen, der løber risikoen og ikke dig. Du behøver altså ikke at stille sikkerhed i form af pant i din bolig eller bil. Kan du af en eller flere årsager ikke betale pengene tilbage, så står låneudbyderen i en skidt situation.

Betal dit lån tilbage ellers!

Du skal dog huske på, at hvis ikke du tilbagebetaler dit lån, så går din gæld ikke bare i glemmebogen. Lånegiveren, også kaldet kreditor, vil sende dig rykkere, og hvis ikke du giver lyd fra dig, vil de højst sandsynligt sende sagen videre til inkasso og RKI registret.

Hvad er RKI?

RKI registret bruges til at sikre danske firmaer, virksomheder og forbrugere mod uansvarlig kredit. Det kan bruges som forebyggelse mod, at firmaer og forbrugere undgår købsaftaler med personer, som har en dårlig kredithistorie.

Der er over 750.000 danskere, der er registreret i RKI. Ud af dem er der 225.000, der er registreret som dårlige betalere – de 225.000 personer skylder samlet over 15 mia. kr. Hvis du havner i RKI registret, vil du automatisk få besked herom.

Hvis du skylder mere end 1.000 kr., og kreditor har dokumentation for lånet. Dette kunne være en dom, eller en skriftlig skylderkendelse, så vil det stå og være tilgængelig for alle RKI’s kunder. Dette vil medføre, at du får ekstremt svært ved at optage lån eller kredit hos virksomheder, som har adgang til RKI registeret.

Hvis du ikke kan betale dit lån eller din kredit, er det bedste råd at kontakte kreditor hurtigst muligt. Oftest er det muligt at lave en afdragsordning, hvor du betaler lidt mindre hver måned men over flere måneder.

Gode råd hvis du skylder penge

  • Det er vigtigt, at du bevarer overblikket. Hvis ikke du har et overblik over din økonomi, så er det en god ide at skabe et overblik. Det værste, du kan gøre for din økonomi, er ikke at gøre noget. Hvis du ikke gør noget, så vil renterne og gebyrerne ophobe sig, og din gæld vil blive større.
  • Vær ærlig og åben omkring din situation. Hvis du er åben og ærlig, kan du oftest lave en aftale med kreditor og måske endda få eftergivet noget af gælden.
  • Få en oversigt over hvem du skylder penge til. Dette er også en del af det at have overblik. Ved at logge på RKI kan du få en oversigt over hvem, og hvor meget du skylder. Start eventuelt med at få styr på den eller de lån med højeste rente.
  • Søg råd og vejledning hos eksperter inden for afvikling af gæld. Der findes flere konsulenter hvis ekspertise er at hjælpe folk ud af deres gæld. De sørger for al det administrative samt kontakter din eller dine kreditorer.
  • Undgå lån trods RKI lån, som ganske enkelt betyder, at du kan låne selv om, du står i RKI registret.  Det er oftest risikabelt og kan ende galt, hvis du tager et RKI lån. Du bør i stedet for forsøge at komme ud af RKI og ikke grave din grav dybere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *