Indretning af hjemmekontor

Jeg har taget en stor beslutning om mit arbejdsliv. Jeg bliver snart 60 og har arbejdet som sekretær hele mit liv. Jeg har haft en del berøring med at passe en online shop, købe varer ind, besvare kunder etc.

Det har nu ledt til, at jeg har taget springet og sagt mit arbejde op for at åbne min egen onlineshop med garn og stoffer. Det er på tide, at jeg tager springet, inden jeg bliver for gammel.

Hjemmkontor er billigere

Min mand arbejder stadig, og vi har besluttet at for at holde omkostningerne nede, indretter vi mit kontor i vores hjem. Jeg har været ved at researche, hvad der skal til for at indrette et hjemmekontor og bringer det her til din inspiration. Måske har du endda input, som jeg ikke har tænkt på.

Masser af kontorudstyr

Der skal naturligvis være en god internetforbindelse, en hurtig computer, et skrivebord, en god printer, blækpatroner, papir, en behagelig kontorstol, diverse kontorartikler og arkivskabe etc.

Vælg dernæst et godt sted i hjemmet for dit kontorområde. Jeg er så heldig, at vi har et lille værelse, jeg kan bruge som kontor. Måske er der kun mulighed for en krog i stuen, men det kan også lade sig gøre. Sørg for, at have de ting og mapper, du bruger hele tiden, lige ved hånden.

Jeg køber det hele online på min favoritshop: https://papirogblaek.dk/

Husk belysning

Har du naturligt lys ved dit kontorområde, er det jo perfekt, men husk også god belysning.

Overvej at have et mobiltelefonnummer, der er dit firmas, i stedet for at bruge dit eget nummer. Det vil give dig mulighed for at have telefontider, og vokser du, kan du altid lade en medarbejder besvare din firmatelefon.

Bevar en struktur i din arbejdsdag så du ikke lige skal ordne ting i hjemmet i kontortiden. Det gør, at du får mere fra hånden, når du er på arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *