Hold ferie hvis du føler dig presset på arbejdet

Føler du dig meget presset på dit arbejde, og har du svært ved at følge med det stigende pres, kan det være en rigtig god idé for dig at huske at holde fri. Arbejdet må aldrig blive vigtigere end dit gode helbred, og du skal ikke sætte din egen sundhed på spil bare for at få lavet arbejdet i rette tid. Det er meget vigtigt, at du lytter til dig selv, da du ellers kan risikere at gå helt ned med stress.

Det er vigtigt at holde fri

Derfor er det så utroligt vigtigt også at huske at holde fri engang imellem. Dermed ikke sagt, at du ikke må arbejde meget, for det er der naturligvis ingen problemer i. Men det handler i den grad om at finde den helt rette balance, så du ikke ender med at brænde dit lys i begge ender og brænder helt ud af det på et tidspunkt. Så bare det at kunne lukke ned for arbejdet i weekenden kan hjælpe dig til at finde det overskud i din hverdag, som du måske ikke har nu.

Undgå at arbejde i din ferie

Hvis du har perioder, hvor du føler dig stresset, er det også godt for dig at holde en længere ferie. Tag gerne et par af dem om året, så du kan komme væk fra det hele og få opladet batterierne igen.

Og så er det vigtigt at holde fri, når du har ferie. Der er mange, der desværre er dårlige til at lade deres arbejde ligge hjemme, når de rejser på ferie, og så arbejder de stadig via deres mobil eller computer, som de har taget med. Og på den måde får din krop ikke den nødvendige restitution, som den har brug for.

Føler du dig udbrændt og træt?

Så hvis du går og føler dig udbrændt og træt, og hvis du har svært ved at overskue dit arbejde, er det måske et signal fra din krop om, at du har brug for at skrue ned for arbejdet i en stund og tage dig mere af dig selv og din krop. Derfor er det også godt fx at tage en snak med din chef eller din arbejdsplads om det, hvis du føler dig stresset, så I kan nå at finde en løsning, inden det ender med at blive alvorligt for dig.

Find flotte persienner i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *