3 gode babyshower gaver

3 gode babyshower gaver

Der er mange forskellige typer af gaver, som du kan give til et babyshower. Det kan godt være svært at vurdere hvilken gave vil falde i god jord. Hvis du ikke har købt gave til et babyshower før, så har vi hjulpet dig godt på vej i denne artikel. Her kan du nemlig blive inspireret af disse tre babyshower gaver.

 

Gavekort

Et gavekort til en butik, hvor de nye forældre kan købe babytøj og babyudstyr. Gavekort er bare altid en sikker vinder, da man ikke kommer til at give noget, der potentielt skal byttes. Hvis du virkelig er på bar bund, så er et gavekort altid redningen. Du kan finde gavekort til samtlige baby/børnebutikker. Det kan være gavekort til tøj, møbler, legetøj eller andet relevant, der kan blive brugbart, når man får et barn. Hvis I går mange sammen om gavekortet, så har de en del at shoppe løs for. 

 

En gavekurv

En kurv fyldt med babyplejeartikler som lotion, shampoo, bleer og vådservietter kan du også forære som babyshower gave. Det vil uden tvivl falde i god jord, fordi man bruger så mange bleer og vådservietter i den første tid som nybagt forældre.  Det kan være en gavekurv, hvor der er lidt af hvert. Det kan være de praktiske ting, som nævnt tidligere. Men gavekurven kan også indeholde noget til den vordende mor. Det kan være noget lækkert creme eller badesalte, som hun kan slappe af til, imens hun tager et karbad. Det kan også være noget favorit slik, som du kan placere i gavekurven. 

 

Noget legetøj

Hvis du er på udkig efter en mere personlig gave, kan nyt legetøj være en god mulighed. Vælg noget, der er alderssvarende, og som ikke ender bagest i skabet efter et par måneder. Tænk også på, hvad forældrene måske har brug for. Hvis de også har ældre børn, kan du vælge et legetøj, der kan være til glæde for alle deres børn. Det kan f.eks. være noget legetøj til badeværelset. Hvis de bader alle deres børn på samme tid, så kan et stykke legetøj til badeværelset være et godt hit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *