Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Hvornår skal man plante en kejserbusk

Kejserbusken bør plantes i det tidlige efterår, så den når at etablere et rodsystem inden vinteren. Denne plante er ekstremt langsomt voksende og kan tage flere år at begynde at blomstre. Lys: Fuld sol til delvis skygge. Jord: En veldrænet sandjord, der er høj i organisk materiale, men indeholder lidt eller intet ler. Gødning: Gød en gang om året med en gødning med langsom frigivelse. Overgød ikke, da dette vil få planten til at vokse sig for stor og vil gøre det vanskeligt at kontrollere væksten. Efter flere år skulle busken kunne blomstre af sig selv. Formering: En ny plante kan startes fra nåletræsstiklinger taget sidst på sommeren. Disse skal dyppes i et rodhormon og placeres i et fugtigt miljø, indtil de er rodfæstet. Skadedyr og sygdomme: Bladlus, stængel- og rodmellus og skæl. Klik her for mere information.

De fem bedste forretnings- og industritendenser for 2017

Erhvervs- og industrisektoren er en af de vigtigste og største bidragydere til den globale økonomi. Det består af virksomheder og organisationer, der producerer og sælger varer og tjenester til andre virksomheder, regeringer og forbrugere. Sektoren tegner sig for mere end 60 procent af det globale BNP og beskæftiger mere end 75 procent af arbejdsstyrken. Virksomheder i denne sektor er ansvarlige for at skabe arbejdspladser, udvikle nye produkter og teknologier og drive økonomisk vækst. Branchens hovedfokus er at udvikle og tilbyde produkter, tjenester og løsninger, der er innovative, høj kvalitet, værdifulde og nyttige for kunderne.Hele industrien er forpligtet til integreret, bæredygtig udvikling og vil konstant forbedre kvalitet, sikkerhed og sikkerhed, sundhed og miljø og forfølge ekspertise i vores operationer. I henhold til fusionen vil El Paso bidrage med sine omkring 20.

Hvornår skal man plante en kejserbusk: Det svar, du har ventet på

Kejserbusken er en fantastisk plante at have i din have, fordi den er nem at passe, og den blomstrer smukke blomster. Denne busk kan plantes i det tidlige forår eller i sensommeren. Det er en stedsegrøn plante, så den holder sine blade hele året rundt. Kejserbusken bliver omkring 3 fod høj og er kendt for at være en meget hårdfør plante. Kejserbusken vil vokse bedst i områder med fuld sol. Det vil vokse i tør jord; dog bør du stadig vande den i den varme årstid. Denne busk kræver ingen beskæring eller trimning, hvilket gør den fantastisk til begyndere. Kejserbusken producerer blomster, der er lilla eller hvide, og de blomstrer mellem april og juni. Disse blomster tiltrækker bier og sommerfugle, som hjælper med at bestøve busken. 4.

Link til artiklen

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *