Hawaii, USA med Nicks Amerika

Konceptet hos Nicksamerika er enkelt: Alle anbefalede rejsemål og hoteller er personligt testede. Derfor har rejsearrangøren endnu ikke oplevet en utilfreds kunde. 

Af Lars Thorsen d. 28 juni 2012.

Vi har alle oplevet ferier, som var præget af mere frustration end afslapning. Men der findes tidspunkter i livet, hvor ingenting må gå galt. Den store rejse med hele familien eller den bryllupsrejse, som du skal mindes hele livet. Så hvordan undgår du, at dårlig service, forsinkelser, skuffelser, flyselskabet eller hotelpersonalet får dig til at hive håret af og ønske, at I var blevet hjemme?

Her er det logiske svar: Planlæg rejsen med én, som har været der selv.


Personlig rejseguide
Netop dette koncept – at bygge et rejsebureau op på personlig erfaring – er grundstenen i Nicksamerika. I de sidste 15 år har Nicolai Nyrop-Larsen (Nick) rejst USA, Hawaii og Canada tyndt og brugte alene i 2011 disse erfaringer til at skræddersy drømmerejser til over 750 danskere.

Lokalkendskab er altafgørende, hvis man skal planlægge den perfekte rejse. Jeg har besøgt hvert eneste hotel mange gange, har spist på restauranterne og levet i lokalområdet og ved, hvor det bedste hotel til disse kunders behov ligger, og hvilket lokalområde har den perfekte atmosfære til netop disse mennesker, og hvordan de kommer smartest fra A til B?
Alle disse elementer kan man kun sammensætte rigtigt, hvis man selv har prøve det på sin egen krop,” forklarer Nick, der bl.a. har en fortid i FDM Travel og som bryllupskoordinator og rejsespecialist hos Nyhavn Rejser og har besøgt 20 % af verdens lande.


Garanteret tilfredshed

Men selv med den bedste planlægning kan uheldet være ude. Som nok det eneste rejsebureau i branchen står Nick derfor inde for ethvert udlæg, som de rejsende måtte have, fx til hotelovernatning på grund af forsinkede fly eller lignende.

”Folk bruger Nicksamerika, når de vil have deres livs rejse, og så skal de ikke være utilfredse med maden eller stå i en proppet lufthavn i et fremmed land og skændes. Jeg har håndplukket alle destinationer, lufthavne, restauranter og hoteller, så hvis noget som helst ikke lever op til forventningerne eller flyet er aflyst, så betaler jeg alle udlæg og sørger for hotel og flybilletter fra mit billetkontor med det samme.”


Rejsebreve fra Nicksamerika’s kunder

Det er ikke kun Nick’s egne rejseoplevelser og anbefalinger man kan læse gratis på Nicksamerika.dk. På hjemmesiden ligger også rejsebreve fra kunder som har rejst med bureauet. Det kan også være meget inspirerende at læse. Se nedenfor og læs flere rejseanmeldelser på https://nicksamerika.dk/referencer/referencer-teaser/


  • Familien Horsager (holdt jul på Hawaii)
    : ”Vi oplevede også at se hvaler fra altanen – vildt! […] Alt i alt har vi haft en skøn, skøn ferie hvor vi til fulde fik indfriede vores forventninger. Alt klappede fra start til slut.”
  • Tobias og Anne (besøgte Miami og Key Largo): ”De anbefalinger vi fik, var som skræddersyet til vores behov. Nicksamerika ramte virkelig plet.”
  • Familien Mortensen fra Viborg (besøgte Hawaii):”Rejsen forløb helt perfekt, og alt klappede og fungerede lige fra flyvninger indenrigs- og udenrigs, leje af bil og de anbefalede hoteller.”
  • Martin & Pauline (bryllup på Maui): ”Tak for en uforglemmelig skøn rejse Nick. Ja, faktisk har dette været verdens bedste ferie!”

Læs mere om rejsebureauet her https://nicksamerika.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *