Hawaii, USA med Nicks Amerika

For rigtig mange europæere står USA som det forjættede land på en lang række områder, og ikke mindst de mere eksotiske dele af USA er højt på listen over drømme-rejsemål for ikke mindst danskere. Det kan være for eksempel Florida, Californien og – ikke mindst – Hawaii, som jo især det sidste lille års tid har fået en masse international grundet vulkanudbruddene.

Bedste rejsebureau til USA?

Mange vælger at sammensætte og planlægge rejsen selv, og det er bestemt også muligt – ikke mindst med de muligheder, som diverse hjemmesider giver for at booke og undersøge destinationer, flybilletter etc. Vi vil på ingen måde diskreditere denne metode, men vi vil slå fast, at hvis man virkelig vil have total valuta for pengene, er det en god ide at benytte et højt specialiseret rejsebureau.

Dem er der nogle stykker af i Danmark – men der er faktisk kun ét, der er absolut dedikeret til det nordamerikanske kontinent (inkl. Hawaii der jo altså ligger midt i Stillehavet), og det er bureauet Nicks Amerika, der på flere områder skiller sig voldsomt ud fra andre rejsebureauer:

  • 100% specialiseret i USA og Canada – har ikke andre destinationer
  • Sælger kun unikt sammensatte rejser
  • Er ikke én krone dyrere end traditionelle rejsebureauer
  • Alle rejser håndteres pr. telefon af ejeren selv

Online – og så alligevel ikke

Nicks Amerika har naturligvis en hjemmeside: https://nicksamerika.dk/ og på den præsenteres et væld af ekstremt interessante destinationer i det kontinentale USA, Hawaii og i Canada. Man kan se på hoteller og destinationer og endda få præcise priser på alt. Men så hører ligheden med andre rejsebureauers hjemmesider også op!

Man kan nemlig ikke bare bestille online. Det skyldes, at Nick insisterer på, at hver eneste rejser skal være den helt rigtige, og selvom man egentlig har besluttet sig for en rejse til for eksempel Hawaii og et givet hotel, er det nu vældig rart at høre fra ham, der personligt har været der, om det nu også er det helt rigtige hotel til ens ønsker, alder og så videre.

For eksempel:

Hoteller på Hawaii

8.900 pr. person er jo billigt med hotel og fly! Og den personlige og helt unikke service er inkluderet i den pris!

Så ja – vi tøver ikke med at give fem stjerner til Nicks Amerika, når det handler om rejser til USA, Canada og Hawaii ikke mindst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *