Bimeon

Søg på nettet

ArtiklerØkonomi

Gør tiltrækningen til din partner større ved at lave en god kombination

Hvis du gerne vil være lidt kreativ med det frække liv og prøve noget nyt, anbefaler vi, at du kombinerer forskellige stykker legetøj, som kan bruges i soveværelset.

Der er mange ting, der kan gøre parforholdet mere interessant og bedre. Det er vigtigt, at du og din partner formår at give hinanden det, I søger, når I er sammen. Det kan allerbedst ske ved, at der er en god kemi ikke kun, når I taler sammen, men også når I søger de mest intime øjeblikke sammen. Der er flere måder, spændingen i parforholdet kan forblive intakt ved, at du og din partner har et godt liv sammen i sengen.

Spænding i forholdet – sådan kan du gøre

Vibratoræg er et virkelig lækkert legetøj til det uartige natteliv, som vil være med til at skabe spænding i jeres forhold. Den har god power, og i mange tilfælde er den ikke særlig lydstærk. Der hører en fjernbetjening med, som enten du eller partneren kan kontrollere, hvortil der skal tages kærlig hånd om den kvindelige kønsdel. Der er nogle, der har prøvet at gå ture med vibratorægget oppe i sig, mens kæresten har taget hånd om partnerens vagina.

Når det kommer til de lækre gynger, er det et legetøj, som kan tages i brug og gøre jeres intime liv mere intenst og svingende. Der vil være rig mulighed for at opleve noget, du og din partner ikke er vant til. Der vil være mere bevægelse og masser af spænding, når I bruger gyngen.

Sådan får du den gode oplevelse med din partner

Hvis du blander vibratorægget med gyngen, vil du og din partner få en oplevelse, I sent vil glemme. I vil både kunne blande det spændende i form af bevægelserne, som opstår i gyngen, og samtidig vil der også være rigeligt med vibrationer i partneren som følge af vibratorægget.

Den populære sexgynge er god, fordi den kan bruges til så mange ting. Du kan elske din partner, der er spændt fast til gyngen, I kan selv være bundet fast og gynge nøgne ind i hinanden, og så kan I selvfølgelig gøre, så I afstraffer den anden og skaber intens form for spænding.

Som opvarmningsmiddel kan I passende bruge vibratorægget, mens partneren er bundet fast til sexgyngen. Det vil give dig, der styrer vibratorægget, en vild følelse af kontrol, når du ser, hvordan din partner nyder hver en bevægelse, ægget laver.

Få nogle intime og givende øjeblikke med din partner

Det gode ved vibratorægget og gyngen er, at de formår at puste til det frække liv. Det hele bliver dét sjovere, når I bruger gyngen og vibratorægget, som vil gøre jer begge enormt opstemte.

De, der har brugt både vibratorægget og gyngen, taler kun om de to ting i positive vendinger. Det er der en god forklaring på, fordi begge er rigtige gode redskaber til at skabe henholdsvis intenst samleje og opvarmning. Dog skal det siges, at det også er muligt at bruge gyngen og vibratorægget til at varme op og have samleje med. Der er en del, der fortæller om gode oplevelser ved at bruge vibratorægget under samleje.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *