Bimeon

Søg på nettet

ArtiklerØkonomi

Afprøv dine grænser med kæresten

Har du et godt sexliv men ønsker du at live lidt mere op i det? Eller synes du der efterhånden er gået lidt for meget dagligdag i sengen derhjemme med kæresten og tingene er lidt ensformige for tiden? Er du generelt en person, der søger spændende og sjove oplevelser? Læs med her og få nogle gode råd til hvordan du kan hive lidt op i sexlivet med både sexlegetøj og sex-dating!

Afprøv dine grænser

Måske er du allerede stor fan af sexlegetøj og har en lille skuffe derhjemme med dine egne eksemplarer. Eller måske har du aldrig prøvet sexlegetøj endnu men kunne rigtig godt tænke dig at prøve det.

Sexlegetøj er en fantastisk måde både at gøre ens sexliv lidt mere spændende samtidig med, at man får prøvet sine egne grænser af.

Der findes mange forskellige former for sexlegetøj derude på markedet i dag og det kan godt være lidt svært at skulle navigere rundt i alle de muligheder. Men frygt ikke. Internettet er heldigvis et fantastisk sted med en masse dejlig information omkring de forskellige produkter samt anmeldelser, som man kan læse ganske anonymt, hvis man synes det er lidt pinligt at spørge veninden om hendes erfaringer.

Et sexlegetøj som rigtig mange er glade for og bliver købt hjem i stor stil er en butplug. Buttplugs kommer i alle størrelser, former og farver, så man har mulighed for at vælge lige præcis den, som kan give én den bedste oplevelse.

Læs om de forskellige muligheder og vælg den, der passer dig. Du kunne jo med fordel købe den sammen med kæresten og få jer en lidt pirrende samtale ud af det.

Forskellige typer af dating – også for par

Dating forbinder man ofte med noget enlige mennesker gør eller folk, der er i åbne parforhold. Samtidig er det oftest noget man forbinder med rigtig mange besøg på kaffebarer, i biografen, holden i hånden osv. Men du er jo allerede i et godt parforhold og har ikke brug for at gå rundt og lede efter kærligheden. Den har du jo allerede fundet.

Sex-dating er meget anderledes end almindelig dating. Her ved alle parter præcis hvad det er folk er ude efter; sjove og spændende seksuelle oplevelser.

Der er mange mennesker, både i parforhold og enlige, som ikke er interesserede i at finde kærligheden men blot gerne vil have nogle dejlige oplevelser med lige så dejlige mennesker.

Som par har man skam også mulighed for at deltage i sex-dating! Mange parforhold vælger at holde deres parforhold åbent på sexfronten og inviterer folk ind i deres sexliv, som man som par kan dele sammen eller alene med den tredje part. At have en tredje part i ens sexliv kan give en masse spænding og nye oplevelser, som rigtig kan sætte pryd på tilværelsen og gang i humøret.

Vend muligheden med din kæreste og hør hvad de synes. Er det også noget de har gået og tænkt over et stykke tid? Du ved det ikke før du får spurgt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *