Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Gør dit badeværelse smart og praktisk

Et badeværelse er ikke nødvendigvis et sted, man opholder sig særligt længe ad gangen. Især hvis det er et lille badeværelse, hvor der bare lige er plads til at gå på toilettet og gå i bad. Men det behøver faktisk ikke være en direkte ubehagelig oplevelse at låne dit toilet.

Med enkelte midler kan du gøre badeværelset både smart, praktisk og til et sted, som alle har lyst til at være. Og det er ellers ikke noget, man så ofte kan sige om et badeværelse. Men det kan lade sige gøre uden de helt store ændringer. Indret dit badeværelse smart, praktisk og trygt og få mere glæde af det i hverdagen, læs vores tips herunder.

Gør det til et wellnesscenter

Først og fremmest handler det om, at du giver lyst til, at folk vil tilbringe tid på badeværelset. Det betyder, at du skal sørge for, at der altid dufter godt, og at der er muligt for at skjule sjove lugte, når det er.

Derudover kan du med enkelte stearinlys eller duftlys klare meget. Sørg for at have et enkelt lys eller to tændt på badeværelset, og det giver en bestemt ro, når folk træder ind på badeværelset.

Sammen med rolige, men friske farver kan det hurtigt synes som et sted, dine gæster har lyst til at være længe ad gange. Farverne kan du for eksempel sørge for, matcher på håndklæder, badeforhæng, og hvad du ellers har af ting, som bliver set, når man træder ind på badeværelset.

Spørg også for at badeværelset er ordentlig rent og pænt uden støv og med rene håndklæder. Ofte er det nok til at skabe en god stemning af velvære. Det giver også en fornemmelse fra dine gæsters side, at de skal holde det rent og pænt og ikke svine så meget, når de besøger badeværelset.

Tænk praktisk

Udover at det skal være lækkert at besøge badeværelset, skal det selvfølgelig også være et sted, hvor der er de nødvendige ting, som både du og dine gæster har behov for, når de besøger badeværelset.

Det kunne for eksempel være, at der er mulighed for at bruge bind, hårlak eller en parfume, som dine gæster må bruge af. Det behøver ikke koste mange penge at stille sådan en kurv frem ved håndvasken, men det giver meget til dem, der besøger badeværelset.

Udover at du skal stille tingene frem, kan du også pakke ting væk. De ting, du ikke vil have, at dine gæster skal se, kan du med fordel gemme væk på en pæn, men praktisk måde. Det kan for eksempel være med et par kasser, der kan stå i reolen og som er lukket af, så man ikke kan kigge ned i den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *