God mobildækning – uanset hvor du befinder dig

Er du træt af dårlig forbindelse på telefonen og dyre telefonabonnementer? Kan du ikke streame en serie eller logge på Facebook, uden at forbindelsen hakker? Med et CBB basis abonnement, får du et skræddersyet abonnement, som passer til dit behov. Du betaler det, du bruger, og en yderligere månedspris på kun 19 kr./md. Hvis du vil være sikker på, at du har forbindelse, der hvor du bor, så kan du orientere dig på CBB’s dækningskort.

Med CBB mobildækning er du under to master

Med mobildækning fra to master er du sikret en optimal mobildækning. For at sikre dig, at du har den helt perfekte mobildækning, så kan undersøge, hvilke operatører som dækker de mobilmaster, du befinder dig under. Dårlig mobildækning er meget frustrerende, og der er så mange andre ting som man hellere vil bruge sin tid på. Generelt er der i Danmark god mobilforbindelse, men man kan opleve dårlig dækning i nogle områder, som eksempelvis:

  • Inde i bygninger
  • I områder med bakker og dale
  • I områder med mange træer
  • I områder omkring vandet

Bor du eller færdes du ofte tæt på disse områder , så kan du med fordel tjekke dækningssignalet for at finde den udbyder, der tilbyder den bedste mobildækning. Dette kan du gøre ved hjælp af et dækningskort, som viser, hvordan mobildækningen er i hele Danmark.

Har du styr på reglerne omkring brug af telefonen i bilen?

Har du et godt mobilsignal, når du kører bil? Og har du styr på reglerne omkring brug af telefonen i bilen? Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du glemmer teori kørekort regler.

Vidste du eksempelvis, at det koster 2.000 kr. og et klip i kørekortet, hvis du bruger mobilen under kørsel? Hvis du ikke fokuserer på din kørsel, men i stedet for på telefonen, så kan du risikere at udsætte dig selv eller andre for alvorlig fare. Det behøver ikke at tage mere end et par minutter, før at der sker en ulykke. Men hvis du bare investerer lidt tid i at læse op på teorien, så er der meget at spare. Det kan derfor være en rigtig god ide at læse op på reglerne for at undgå bøder og ulykker. Vidste du eksempelvis at:

  • Du godt må have telefonen i skødet samtidig med, at du kører bil
  • Du ikke må bruge dit smartwatch imens, at du kører
  • Du gerne må indtaste en adresse eller skifte musik så længe, at mobilen er monteret i en holder
  • Du ikke må bruge mobilen, når du cykler

Få overblik over reglerne, og spar penge

Der er mange færdselsregler og love, som man skal holde styr på. Men det kan være rigtig dyrt, hvis man ikke overholder reglerne. Du kan spare mange penge ved have styr på din teori, og ville det ikke være rart, hvis du kunne bruge pengene på noget andet og sjovere i stedet for? Læs derfor op på din teori omkring brug af mobiltelefonen i bilen, på cyklen eller andre steder. Det er altid for sent at få genopfrisket informationerne fra teoritimerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.