Giv blomster – rigtigt!

Der er mange måder at vise din kærlighed på, og det at give blomster er en af dem. Det at give blomster kan gøres på flere måder, og du kan måske få flere plus points ved at gøre det på den romantiske måde i stedet for bare at stikke dem til din kæreste eller kone.

Brug noget kreativitet, og giv dem på en mere romantisk måde – og det kan gøres, uanset om I er sammen eller hver sit sted.

Gør det offentligt

Sender du blomster til hendes arbejdsplads, er det en uventet overraskelse. Det giver også et signal om, at hun har en person i sit liv.

Gå til en blomsterhandler, og vælg nogle blomster, du ved, hun vil synes om, og arranger at buketten vil blive leveret på en bestemt dag og tispunkt.

Måske er det bare fordi, du gerne vil vise hende din kærlighed, og måske er det en speciel dag for jer. Hun rødmer måske over for hendes kolleger, men hun vil også være glad for at vise, at hun er værdsat af hendes kæreste eller mand.

Husk endelig også at have en sød eller sexet besked på kortet. Har du ikke mulighed for at tage i blomsterbutikken, kan du arrangere det over nettet eller telefonen. Søg blot efter ”blomster Amager” eller ”send blomster København” etc. – naturligvis kun, hvis du er på Amager eller i København 😉

Gør det som en overraskelse

Der er ikke noget som at få blomster, når det ikke er ventet. Du kan få dem leveret, men du kan også sætte dem i en vase derhjemme til hende med et sødt kort.

Blomster når du er ude at rejse

Gør hende glad med en buket, når du for eksempel er ude at rejse. Hun forventer det ikke, og det er en god måde at vise hende, at du tænker på hende, selv når du er ude at rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *