Søgning efter mødelokaler i København

Kender du det med, at en ven, kollega eller familiemedlem spørger dig om noget, som reelt kunne findes på et splitsekund på Google? Ikke spørgsmål om noget, de ved, du ved noget om – men sådan mere generelle emner. Nogle gange undrer jeg mig sgu ganske meget over, hvordan selv unge og yngre ikke magter at finde ud af noget selv! Mit lille rant her har baggrund i, at en bekendt forleden spurgte mig om noget, han udmærket vidste, jeg havde lige så lidt viden om som han selv har.

Mødelokaler i København

Ud af det blå spurgte han: “Eskild – hvor kan man leje gode mødelokaler i København?”.

Vi er begge bosat i Jylland, ingen af os har boet i København – så han vidste jo allerede, at jeg ikke ligefrem var forhåndsparat til at besvare det spørgsmål.

Nu er det jo ikke sådan, at jeg ikke gider hjælpe – men hvorfor kan folk ikke selv finde ud af at google noget?

Kender du forresten hjemmesiden “Let me google that for you”? Det er en skøn og passivt aggressiv måde at sende et signal til nogen om, at man jo altså godt kan google selv.

Se denne som et eksempel: http://da.lmgtfy.com/?iie=1&q=Hvorn%C3%A5r+er+det+Grundlovsdag

Nå – tilbage til min bekendt. Jeg hoppede på Google og fandt i løbet af få sekunder det bedste bud på mødelokaler i København: MBK

Man må godt tænke selv

Han var selvfølgelig glad for, at jeg havde fundet dem til ham, og de viste sig også at være de helt rigtige.

Men jeg sidder stadig tilbage med en undren over, hvad der forhindrer så vanvittigt mange mennesker i at lave en søgning på en søgemaskine – og i stedet ulejlige andre mennesker med at udføre den søgning for dem.

Jeg oplever det ikke dagligt – men tæt på.

Har du noget bud på, hvorfor folk finder det nemmere at ringe eller at spørge ansigt til ansigt efter trivielle data, de kunne finde på Google på et øjeblik?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *