ER bioethanol giftigt?

Selvom det efterhånden ikke burde være muligt fortsat at postulere det ene og det andet ift. hvor giftigt eller farligt bioethanol er, så er det stadig en  debat, der gentagende gange bliver sat ild til. Problemet er, at folk formoder at det være farligt eller giftigt, fordi det minder meget om sprit, man bruger til weber-grillen.

Man skal altså bare lige huske på at forskellen på at tænde en webergrill og en biopejs i stuen ligger i, at webergrillen tændes med grillbriketter af kul, som skaber tyk røg, hvor biopejsen altså ikke skaber nogen form for røg, lugt, giftige dampe eller farlige giftstoffer, hvorfor hverken mennesket eller miljøet ikke har nogen grund til at frygte denne type brændstof, som i øvrigt kan nedbrydes biologisk.

Hvis du vil vide mere omkring bioethanol: Læs mere her.

Bioethanol er CO2-neturalt, og derfor er denne form for energi super attraktiv. Det skal også tilføjes at forbrændingstemperaturen af bioethanol er så lav, at de sundhedsskadelige stoffer ikke udledes, da det kræver en celsius-temperatur mellem 650 og 700 grader. Her overstiger  bioethanol som regel ikke 450 grader.

Biopejse egner sig rent faktisk bedre end traditionelle brændeovne til et indeklima, da rummets fugtighedsniveau kan være svært at opretholde på et acceptablt niveau, fordi brændeovnene dræner luften for vand.

Hvis man vil have den bedste bioethanol på markedet til billige penge til sin biopejs, anbefaler vi, at man køber det ved Bioburn. Bioburn sælger lugtfri bioethanol til 25 kroner literen. Kvaliteten er vigtig at notere sig, da den helt billige bioethanol kan give en ubehagelig lugt i rummet. Samtidig leverer Bioburn til døren indenfor 1-3 dage.

Klik her for at se oversigten over Bioburn’s bioethanol

Har du spørgsmål kan du smide en kommentar eller sende en mail til [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *