En søgning kan spare penge

Det er jo et kendt fænomen at mennesker – efter at have købt et lidt dyrere forbrugsgode – ofte opdager, at det kunne de have gjort lige så godt og meget billigere ved at have udnyttet mulighederne for søgninger på nettet. I Google eller Bing for eksempel. “åh for den da – det havde jeg ikke tænkt på”, er et kendt reaktionsmønster, når virkeligheden rammer dem 🙂

Her deler vi to områder, hvor der virkelig er seriøse penge at spare ved at se sig lidt omkring:

Skabe og skydedøre

Man kan reelt aldrig få nok skabsplads, vel? Og da især ikke i husholdninger med en eller flere kvinder 😉 Men skabe kan være noget rasende dyrt noget, og meget ofte kan man ikke finde et skab, der passer lige der, hvor man gerne vil have det.

Lidt søgning på nettet afslører, at der er yderst gode alternativer til at gå i Ikea eller lignende for at få et skab, der alligevel ikke passer perfekt.

Ved at bygge sit eget skab med skydedøre på mål kan man på én og samme gang spare penge og udnytte pladsen maksimalt. Og det er faktisk nemt. På hjemmesiden barebilligst.dk kan man tegne sit skab, som man vil have det – og det helt uden at være fiks på fingrene.

Når man er tilfreds, klikker man på bestil – og så kommer det hele med fragtmanden – og på præcise mål med skydedøre, hylder og alt til faget hørende.

Køkkener og køkkenskabe

At køkkener er dyre, ved alle – lige med undtagelse af dem, der har gjort sig den ulejlighed at søge efter kvalitetskøkkener, der ikke koster en formue.

Efter samme principper som de ovennævnte kan man faktisk tegne sit nye køkken helt fra bunden i et tegneprogram på hjemmesiden skabsdesign.dk – og så få det hele leveret på millimeterpræcise mål.

Udover det kan man også købe nogle helt genialt gode underskabe på mål, der ikke lader noget tilbage kvalitetsmæssigt for selv de mest kendte mærker. Dem har vi faktisk selv købt nogle af til vores bryggers, og de sidder lige i skabet (undskyld – no pun intended).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *