Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Den bedste havsvømmedragt/våddragt til triatlon og ironman samt svømning i åbent vand

Dette indlæg skal handle om, hvordan du finder den bedste våddragt til triatlon i åbent vand, disse dragter kaldes også havsvømmedragter og bare svømmedragter til “open water svømning”. Det er meget forskelligt, hvad folk er vand(høhø) til at kalde dem i stuerne og foreningerne samt på diverse online forums omkring triatlon, svømning og generelt vandsport.

Hvis du skal finde den absolut bedste våddragt til ironman så vil jeg dog råde dig til at gå til denne guide til de top 3 bedste våddragter til triatlon og åbent vand svømning.

Den viser dig de 3 absolut bedste våddragter på det danske (og internationale marked). Priserne for de våddragter de anmelder, er samtidig super rimelig, hvilket gør guides til en af mine absolut yndlings. Nem og overskuelig og rar at starte med.

Hvorfor skal du købe en specialiseret dragt til ironmans, triatlon

Det kan være rigtig vigtigt, at købe en specialiseret våddragt til traitlon og ironmans fordi vandet i danmark, kan være enormt koldt og du derfor under længere tids svømning, vil blive meget nedkølet. Det gælder generelt når du svømmer udendørs og på åbent vand. Husk nu en neopren dragt, så du ikke bliver underafkølet.

Når du svømmer “open water” vil du ofte befinder dig langt fra mennesker og derfor også have svært ved at komme i kontakt med dem, skulle uheldet være ude mens du er ude og svømme.

Det er selvfølgelig langt fra altid det sker, men du kan lige så godt forhindre sandsynligheden ved at anskaffe dig en våddragt til traitlon og svømning med det samme. Alt andet er bare idioti.

Tyr

I indlægget vil du finde en anmeldelse af en våddragt fra TYR. Det er et enormt godt mærke. Faktisk mit eget yndlings. Jeg er næsten også sikker på, det snart bliver dit. Det kræver selvfølgelig du prøver det.

Faktisk har du rig mulighed for her i Danmark at låne våddragter. Spørgsmålet er selvfølgelig om du kan få fingrene i én fra mærket TYR.

Er du dog så heldig, tror jeg du vil finde ud af, at fornemmelsen med denne våddragt bare er sublim. Både oven vande, men bestemt også under din svømning. Du kommer til at glide let og elegant gennem vandet som en fisk!

AQUA Sphere

En af de lidt mindre dyre mærker er AQUA Sphere. Sphere er dog ikke mærket, men den model som Rygcrawl henviser til. Jeg må også sige, at skal man endelig gå med en af de billigere modeller indenfor våddragter beregnet til svømning i åbent vand unde triatlons, ironmans eller bare som fritidsaktivitet. Så er det også denne våddragt jeg ville anbefale fra AQUA. Nemlig deres Sphere model.

Modellen koster omkring 3-4000 kr. og du vil sikkert komme til at syntes rigtig godt om den, til prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *