Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Ecooking hudpleje

Det er mere end et år siden, at vi alle sammen fik besked fra de offentlige myndigheder om, at vi skal holde afstand, bruge maske og holde hænderne rene. Vi lærte at holde 2 m afstand. Vi har lært at acceptere at gå med maske over ansigtet, og vi har lært at bruge håndsprit, inden vi rører ved noget, og lige efter at vi har rørt ved noget. Ja, man kan sige, at meget har forandret sig. Blandt andet vores vaner. I hvert tilfælde så har jeg fået en del nye vaner, efter at pandemien er kommet. Blandt andet har jeg indført en ny vane i mit liv, der hedder, at jeg skal passe på min hud meget bedre end jeg hidtil, har gjort.

Fugtighedscreme

Indtil for få måneder siden var jeg ikke så opmærksom på, at der er forskel på fugtighedscremer. Jeg har bare altid tænkt i banerne, der hedder fugtighedscreme, er fugtighedscreme, og når jeg har haft tør hud, så har jeg brugt fugtighedscreme. Men efter de første uger med konstant afspritning af hænderne og med de konsekvenser det har givet mig, så har jeg ændret min holdning.

Det startede med, at huden på mine hænder blev så tør af al den håndsprit, at jeg næsten ikke kunne holde på noget, uden at jeg kunne se huden falde af. Jeg kunne fx slet ikke åbne en af de der bioplastposer, man får udleveret i supermarkedet henne ved grøntsagsboden. Det var, som om at fingerspidserne bare ikke kunne gribe fat i posens materiale – de gled bare af. Så jeg tænkte, at jeg måtte finde mig en lidt bedre fugtighedscreme til hænderne end den, jeg havde. Jeg kiggede på hylderne i supermarkedet. Du ved der, hvor der er produkter til personlig hygiejne. Måske havde de en fugtighedscreme – eller en decideret håndcreme. Jeg fandt ikke nogen.

Ecooking er genialt

Så jeg gik på nettet for at lede, efter gode cremer til hænderne. Og jeg fandt mange. Jeg købte også en. Den var god. Den kom fra et firma, der hedder Ecooking hudpleje. Da jeg så firmaet navn første gang, tænkte jeg, at det var et lidt besynderligt navn at give en creme. Men jeg købte den, fordi de skrev i produktbeskrivelsen, at den kan bruges af alle, og at den indeholder naturlige olier. Jeg blev faktisk så glad for netop den håndcreme, at næste gang jeg skulle bestille en ny, så kiggede jeg på nogle af de andre produkter som Ecooking har.

Har købt godt ind

Og ja, jeg må sige, at jeg kom til at købe både en dag- og en natcreme hos https://www.hair247.dk/shop/frontpage.html. Og de er rigtigt lækre. Jeg synes, at min hud er blevet meget pænere og blødere at røre ved efter at have brugt produkterne i nogle måneder nu. Og det er så blevet min nye vane: Jeg skal pleje min hud bedre. Jeg skal sørge for, at jeg får plejet huden i ansigtet, på hænderne og kroppen – hver dag. Det er blevet en del af min rutine. Og det skal være med Ecooking produkter, som i øvrigt er danske. Uha det er så fristende med alle de lækre produkter, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *