Sådan bruger du din mobil til både økonomi og spas

Du har den altid lige ved hånden eller i lommen. Din mobil følger dig i hjemmet såvel som i supermarkedet. Men hvad kan den smarte maskine egentlig bruges til udover at chatte med vennerne? Her er to gode idéer til, hvad du også kan bruge din lille følgesvend til – om du så er til det mere seriøse eller i humør til en god omgang spas. 

#1: Lån penge direkte fra sofaen.

Inden du begynder at forbande SMS lån langt væk, så læs lige med her.

Det er ikke altid nemt at få det økonomiske aspekt af hverdagen til at hænge lige godt sammen, men det behøver ikke desto mindre være en dødsens pine at kortlægge månedens budget. Du kan lynhurtigt og uden større besvær skabe en smule mere luft i økonomien med et hurtigt og nemt SMS-lån.

SMS-lån er nemt

SMS lån penge. Det er 3 ord, der klinger ret godt sammen, ikke? Det er en fantastisk kombination, der kan foretages direkte fra hjemmet, eller hvor end du befinder dig. Du kan låne alt fra mindre beløb på 1500 kroner til langt større beløb. Det vælger du helt selv.

SMS-lån giver dig naturligvis ikke drømmehuset eller bilen, men med et SMS-lån fra koldekontanter.dk kan du give plads til livets små fornøjelser og tage en økonomisk flugt fra hverdagens evige pres – og så endda direkte fra din telefon!

#2: Skab sjov i hverdagen

Der er altså ikke noget som en god vittighed, og den slags kan nemt findes via mobilen! Og nu vi allerede er ved økonomien, så kan det virkelig være nemt og samtidig sjovt at tjene penge. Se bare her! Og kan du ikke få nok, kan du også læse dagens vittighed og sende den videre til vennerne, nu du alligevel sidder med telefonen:

– Jeg er ved at læse en bog, der hedder: sådan tjener du flere penge.
– Må jeg låne den bagefter?
– Nej, men du kan leje den.

Spas og økonomi

Som vi ser i den her vittighed, handler god økonomi i bund og grund om at tænke i muligheder. Tænk som vores makker i ovenstående vittighed. Du kan stort set tjene penge på alt! Måske en dag bliver han rig af udlejning af bøger? Det er de små idéer, der virkelig kan satte gang i processen. Du skal tænke over, hvad du egentlig er god til, eller hvad du er indehaver af. Den mindste ting kan spille en stor rolle, og du bliver derved ikke nødvendigvis til dagens vittighed. Hvis du alligevel ikke kan komme på den helt vilde idé, så kan du altid vende tilbage til punkt #1: SMS-lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.