Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Vinduesfirma på Sjælland

Vi købte et parcelhus for et par år siden. Sådan et super lækkert et fra engang i 70’erne. Det er funktionelt og haven, der hører til, er vokset godt til. Kvarteret er rart at bo i, og vi har nogle rare og forstående naboer. De har været meget tålmodige med os, dengang vi fik lagt nyt tag. Sidste år. Det tog sin tid, fordi den entreprenør, der havde påtaget sig opgaven, løb ind i vanskeligheder med en leverandør. Vi fik dog nyt tag, men med en måneds forsinkelse. Lidt irriterende at bo under en presenning i så lang tid.
I år har vi så planlagt at udføre det sidste af de store projekter, der står op vores liste: Udskiftning af vinduer Sjælland!

Stuevinduer

Det handler om, at vinduerne i hele stuepartiet skal udskiftes. Vi vil få mere lys ind, og det vil nærmest fremstå, som om at vi har taget haven med ind i stuen, fordi vi vil have sat gulv-til-loft vinduer i. Det bliver flot. Men, vi har dog lovet os selv, at vi skal finde en leverandør, der er til at stole på. Sidste års oplevelse vil vi gerne undgå at løbe ind i igen. Derfor har vi talt med entreprenøren, som foreslog, at vi selv står for indkøbet af vinduerne, og så vil han sende sine mænd ud og lave arbejdet hurtigst muligt. Vi aftalte et tidsrum, for hvornår han kan stille sine folk til rådighed. En fin aftale og vi håber, at arbejdet ikke kommer til at tage alt for lang tid, når først vinduerne er kommet. Han nævnte nogle navne på fabrikanter, hvis produkter han har erfaring med. Og nu leder vi efter vinduer i de størrelser, som arkitekten har fortalt os, vi skal finde.

Skal nok være Rationel

Jeg har set min mand søge efter Rationel vinduer Sjælland. Han har brugt lang tid på at tage sig sammen til at gøre det. Men nu sidder han her søndag eftermiddag med et smil på læben foran sin lap top. ”Jeg har fundet et sted, hvor de har tilbud på Rationel vinduer. Og de kan lave dem til os i de mål, vi har brug for. Man kan få 20% rabat.” Det lyder da, for godt til at være sandt. Er vi heldige i år? Jeg siger til ham, at jeg synes, han skulle ringe dem op for at høre, hvor længe det vil tage dem at levere vinduerne, og hvad den samlede pris vil blive.

 

Jeg kan høre, at han taler i telefon med dem. Han lyder lidt ærgerlig, men afgiver alligevel sin ordre. Da han er færdig med at tale med dem, spørger jeg ham, hvad der er kommet ud af samtalen. Jo, de kan godt levere vinduerne i næste uge, men tilbuddet gælder ikke længere. Det gjaldt kun i februar måned, og de har ikke fået det fjernet fra deres site. Deres webmaster har haft for travlt. Så det bliver til fuld pris, at vi får vinduerne. Men heldigvis, så kan vi få dem om en uge, og vi kan få arbejdet sat i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *