Vi vil gerne fortælle en god historie …    

og vi lægger ikke skjul på at vi reklamerer for vores forretning Bogbasen.dk, der er Danmarks første internetbaserede antikvariat. Vi er stolte over at have solgt brugte og antikvariske bøger til danskerne i 18 år.

Men selvfølgelig kan du finde meget andet interessant læsestof, for eksempel tegneserier.

Her arbejder vi tre voksne. Og to gange om ugen kommer der en til arbejdsprøvning, som vi i denne omgang skal have i tre måneder, hvoraf de to er gået. Hun er en sød dame, men har sine udfordringer. Tænker hun skal have tre måneder mere, når nu opfølgningsmødet kommer i august. Det er vores sociale bidrag til fællesskabet. Noget vi mener alle små virksomheder burde gøre. Der er ingen økonomisk gevinst heri, men nok heller intet direkte tab, men gevinsten ligger på det sociale plan, at måske at få en medborger til mod igen, at komme ud på det åbne arbejdsmarked.

Hvad sætter vi så hende til. Indtil nu har hun lagt bøger op, sorteret nogle sække med indkomne bøger. Indtil nu, har hun ikke ville kunne tjene en løn hjem på en arbejdsplads, men al begyndelse er svær. Lad os se de næste tre måneder. Under alle omstændigheder bliver det afklaret om hun skal i skånejob eller have en pension. Begge dele vil være godt for hende og for samfundet. For der er ingen tvivl om, at det er en belastning for en person at være i hendes situation, ikke at have afklaret sin fremtidige liv.

Efter denne snak, hvad kan I så forvente når I søger efter brugte bøger til salg, det være sig antikvariske bøger eller genbrugsbøger. Kort sagt alt inden for bøger og at Bogbasen.dk til stadighed fornyer sig kan vi love dig. Derfor vil du også snart kunne købe næsten alle nye bogtitler på hjemmesiden, hvilket længe har været efterspurgt.

Når nu vi er Danmarks ældste antikvariat, så er vi selvfølgelig lidt støvet. På hjemmesiden møder du for eksempel ikke en robot ned i højre side, hvis du vil i kontakt med os. Du ringer bare. Sådan som man gjorde i de gode gamle dage – som altså ikke er helt forbi endnu.

Det er også godt for miljøet at genbruge bl.a. bøger, magasiner, tøj, møbler,  ja, alt det der kan genbruges. Det vil vi skrive om en anden gang.   

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.