Vælg den rigtige webshop løsning og tjen penge

Hvis du drømmer om at starte en netbutik, så er der mange ting du skal holde styr på, det kan der ikke være nogen tvivl om. I denne her artikel giver vi dig et bud på nogen af de vigtige elementer i den proces.

Valg af webshop løsning

En af de første ting man skal have styr på, er hvilken platform man skal bruge til at sælge sine produkter fra. Der findes et stort udvalg af muligheder derude og det er derfor ikke den letteste beslutning. Heldigvis er der hjælp at hente enkelte steder på nettet. Vi synes denne her guide er den bedst udformet, og den dækker alle aspekterne af et ellers svær gennemskueligt marked.

Det du egentlig skal gøre op med dig selv, er om du er til en gør-det-selv løsning, hvor du selv finder ud af det hele, eller om du skal vælge en hostet webshopløsning. Vi anbefaler klart det sidste hvis du aldrig har prøvet at lave en netbutik før.

Find et hul i markedet

Når man skal starte en butik, så giver det ofte mening at finde et hul i markedet. Det skal forstås på den måde, at man enden skal finde en niche hvor der ikke bliver solgt en type produkt online, eller også skal man forsøge at nytænke måden det bliver gjort på.

Det er ikke nogen nem opgave, men der er hellere ikke nogen der siger det er nemt at få succes online, du kan lige så godt gøre op med dig selv fra starten at der skal knokles hårdt for at tingene kan lykkedes.

Modtag betalinger

Når man skal modtag betalinger i sin netbutik, så er der nogen overvejelser man skal gøre sig. Det er nemlig med til at sende nogen afgørende signaler hvilke betalingsmetoder man tilbyder. Som nyopstartet er man fristet til at vælge en af de gratis løsninger, det kunne fx være Paypal. Desværre er Paypal ikke udbredt blandt danskerne, og mange kunne måske dømme butikken uden som værende fake pga. af det.

Den optimale løsning er at tilbyder så mange betalingsmuligheder som overhovedet muligt. Det sender også et klart signal til de handlende om, at man er en seriøs virksomhed og er med til at man virker troværdig.

E-mærket eller trustpilot

Det er helt sikkert noget der allerede har meldt sig i dine tanker, altså om dine nye netbutik skal være E-mærket. Det forstår vi til fulde, det er nemlig et kvalitetsstempel af butikken, som igen giver den troværdighed overfor forbrugerne. Du kan altså forholdsvis billigt og nemt skal den nødvendige tillid hos forbrugerne.

I bunken af tillidsvækkende ordninger og mærkninger finder man også Trustpilot. Det gode ved dem er, at der findes en gratis løsning hvor man kan sende forbrugerne over på deres site for at se anmeldelserne. Vil man gerne vise anmeldelserne på sin egen hjemmeside så skal man desværre betale for deres udmærket produkt.

Vi synes at både E-mærket og Trustpilot er værd at gå efter, da de begge øger tilliden til butikken og derfor er med til at øge konverteringsraten markant.

Hvis du ikke synes økonomien er til at vælge alle de gode muligheder, så kan du nemt finde et quicklån der hjælper dig i gang med din nye virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *