Bare ud at rejse

Hvis jeg turde, så satte jeg mig ned ved min store skærm og begyndte at lede efter flybilletter på rejsepriser.dk. Bare til et eller andet sted ude i Europa. Måske flybilletter til London. Jeg holder meget af London. Jeg kan godt lide den der utrolige elegance, der er at finde i den by. Jeg kan godt lide at finde den der dekadente livsstil, som ingen herhjemme tør leve efter. Jeg kan godt lide at se det multikulturelle samfund, som London er. Det giver mig en masse inspiration. Det er faktisk en vigtig kilde i mit arbejde.
Men jeg tør jo ikke at rejse ud endnu. Jeg ved godt, at der er mange mennesker, der allerede har taget chancen, og har fundet billige flybilletter. Til et eller andet sted.

Er måske en kylling

Men på det punkt er jeg altså en kylling. Jeg tør simpelthen ikke endnu. Og jeg har en inderlig aversion mod at skulle pakke mit ansigt ind i mundbind eller maske. Det er jo påkrævet, når man skal flyve, at man har mundbind på fra det øjeblik, man træder ind i lufthavnsbygningen til det øjeblik, hvor man står uden for lufthavnsbygningen der, hvor man er landet.

Jamen, hvornår får det en ende? Hvornår kan man begynde at bevæge sig frit igen? Hvornår kan man regne med, at vi har lært at leve med Covid-19? Hvornår kan jeg sætte mig med glæde til skærmen og lede efter flybilletterne til London, som jeg savner så meget?

Indtil videre væbner jeg mig med tålmodighed og nøjes med at lytte til musik fra engelske bands, se gamle engelske film og drømme mig tilbage til de vidunderlige oplevelser, jeg har haft i London. Drømmer mig tilbage til de skønne timer på en engelsk pub, hvor vi bare har set fodbold og ladet os rive med af stemningen. Tænke på dejlige gåture i parkerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *