Tryk på Jensen

Opgaven lyder på, at vi skal have en stor dansk partner ind til vores projekt. Ellers får vi ikke pengene til at finansiere byggeriet. Vi ved godt, at mange af pengene vi får, ryger tilbage til fonden, som giver os dem. Men gør faktisk ikke noget. Det, som er vigtigt lige nu, er, at vi får finansieret projektet. Og hvordan gør man det, når man ikke har forbindelser til Danmark, eller store entreprenører, der har det? Vi har lagt hjernerne i blød. Og vi er nået frem til, at projektet ikke kan blive implementeret lige med det samme. Vi er nødt til først at promovere det. Og vi er nødt til først at få en masse knowhow om brobyggerier. Fra andre steder ude i Europa. Vi skal med andre ord lære en masse, førend vi kan starte projektet.

Et partnerskab

Nu er vi så ved at etablere et ’partnerskab», som det hedder. Vi har fået private investorer ind i partnerskabet – ligesom vi også har fået offentlige myndigheder ind. Mest kommuner, som er interesserede i at se, hvordan de her partnerskaber mellem private og offentlige instanser fungerer.

Vores mission er nu at lancere vores idé og få feedback på den. Helst inden projektforslaget skal afleveres. Og forhåbentligt godkendes til at få EU-penge, så vi kan komme i gang. Så jeg har sendt forslaget (kun teksten – ikke budgettet, fordi det er ikke færdigt endnu) ud til alle partnerne for at få deres feedback.

Gode partnere

Heldigvis er det gode partnere, vi har. De fleste har sendt feedback til teksten. Det meste handler om stavefejl og forkert brug af deres navne. Det er ok. Det retter jeg hurtigt. En for en.
Men der var én af partnerne, som virkeligt gav feedback på indholdet. Han er skarp. Og virkelig sød at arbejde sammen med. Han nævnte, bl.a. at jeg ikke har skrevet noget som helst om, hvordan vi vil disseminere projektet og de spinoffs, det vil få.
Så jeg har travlt. Der skal laves en kommunikationsplan, og jeg skal finde konkrete tilbud fra trykkerier, som kan varetage opgaven at printe forskellige tryksager.
Det er ikke nemt. Jeg vil gerne have god kvalitet. Så jeg skrev tilbage til partneren, om han kunne hjælpe mig.

Print og tryk hos Jensen i København

Der gik 15 minutter, og så svarede han, at det kan han. Han har søgt på ”print i København” og har fundet et firma, som han mener at kunne være fleksibelt nok til at nå vores deadlines, selv om vi hele tiden har ændringer til materialet. Det er Jensen Print i København.

Kan det være bedre? Når jeg sidder her med et projektforslag, som skal sendes i overmorgen? Jeg mener, at et godt projekt kun kan bygges på gode partnerskaber. Og her har jeg en partner, som jeg ikke kender, men som hjælper og er en stor støtte. Det skal han have at vide, når jeg møder ham, hvis vores projekt bliver godkendt, og får finansiel støtte.
Jeg har skrevet ind i min kalender, at jeg skal huske at skrive til ham i morgen og sige tak for hjælpen. Vi vil gerne give dem en del af vores budget, så de kan administrere alle tryksagerne i København.

Til min glæde tilbyder de faktisk også plakattryk: https://www.jensenprint.dk/produkter/plakat-tryk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *