Akupunktur i København?

Nu har jeg prøvet alle kurene, jeg har kunnet finde. Slankekure! Ja, jeg skal af med 5 kg, og det vil bare ikke lykkes for mig. Jeg har i den forbindelse også forsøgt mig med forskellige livsstile: Keto, minimalist, veganer, vegetarianer, crossfitter og jeg ved ikke hvad. Intet virker. Min diætist siger, at jeg skal spise det, jeg her lyst til, og hun har givet mig adskillige madplaner, som jeg ikke kan følge. De indeholder altid ting, som jeg ikke kan finde. Hvor finder man fx papayafrugt i februar herude i provinsen? Det holder ikke. Jeg bor jo ikke i en storby, hvor man kan finde alle mulige, eksotiske frugter eller grøntsager hele året. Jeg må finde på noget andet. Foreløbig siger jeg min diætist op. Hun har ikke helt føling med mulighederne herude på landet. Så kan hun lære det. Ellers en sød kvinde. Men helt sikker ikke i trit med livet på landet.

Hvad skal jeg gøre?

Men hvad skal jeg gøre? Jeg vil jo gerne tilbage til størrelse 34. Og jeg ved, at hvis jeg kan smide de 5 kg, så vil jeg nå mit mål. (Og jeg vil kunne spare en del penge på tøjbudgettet!)
Jeg har tænkt lidt på, at jeg skal forsøge noget helt alternativt. Noget, som ingen her i området har prøvet. Og så skrive om det til dem. Via en blog, måske. Og det, jeg har tænkt at gøre, er at forsøge mig med akupunktur. Jeg har hørt, at det ikke kun kan hjælpe folk til at holde op med at ryge, men også til at tabe sig. Det er måske det, jeg skal forsøge.

Er akupunktur vejen?

Men jeg ved intet om akupunktur. Jo, altså at det har noget med nåle, der sættes på ens krop, det, ved jeg godt, men derudover ved jeg ikke noget. Så det skal lige undersøges. Og det er det, jeg er i færd med at gøre lige nu.
Indtil videre har min undersøgelse ikke rigtigt fortalt mig noget, som jeg ikke ved i forvejen. Nej, det er ikke rigtigt. Jeg har faktisk lært, at akupunktur er en behandlingsform, som griber ind i de her magnet- og elektricitetsbaner, vi har i vores krop. Men det er så det. Det er ikke tilstrækkeligt. Jeg vil vide mere, inden jeg udsætter min krop for det. Måske skal jeg søge efter akupunktører, som udfører deres virke i de store byer, hvor folk er mere fordringsfulde?

God akupunktur i Valby måske?

Akupunktur Valby og København” bliver muligvis den næste søgning, jeg laver. Valby? Jo, fordi der kender jeg nogle mennesker, som jeg måske kunne besøge, hvis jeg beslutter mig for at få et møde med en akupunktør i København. København giver sig selv. Danmarks hovedstad. Måske finder jeg sites, der giver lidt mere information om, hvad det er. Ikke kun det der salgssnak om, at jeg kan stoppe med at ryge og få et bedre liv. Jeg har jo så mange spørgsmål om det. Har det bivirkninger? Hvordan kan det være, at det er kineserne, der har udviklet metoden? Hvad er grunden til, at akupunktur anses for at være en alternativ behandlingsform, når mere end 1 billion mennesker bruger den? Osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *