Vild med Spring Copenhagen

Når du nu skal til fest hos din veninde i næste måned, så vil du jo gerne give hende en lille gave. Du ved, at hun har fødselsdag, men du har også lovet hende, at du ikke fortæller det til nogen som helst. Hun vil ikke modtage gaver, og hun er af natur et genert menneske, som ikke bryder sig om, at fokus er på hende. Alligevel har hun inviteret sine venner og veninder til fest. Du respekterer da også, at hun ikke vil have, at alle skal vide, at hun har fødselsdag. Men du respekterer ikke, at hun ikke skal have en gave fra dig. Det skal ikke være en stor gave, du vil give hende. Bare en lille, personlig ting, som vil få hende til at smile. Og som vil minde hende om dig.

Perfekt gaveide

Og hvad skal det så være, hun skal have i fødselsdagsgave? Det skal jeg sige dig. Det skal være en af de små, smukke træfigurer fra Spring Copenhagen. De er ikke så forfærdeligt dyre. De er lavet i godt dansk design. Håndværket, der ligger til grund for dem, er topkvalitet. Og figurerne er sjove at se på. De har forskellige, små ’serier’ af figurer, du kan vælge imellem. Det kan være dyr. Det kan være små pyntegenstande. Det kan være ’emotions’, der ligesom er tredimensionelle emojis. Du kan fx få en ’smiley’ eller en ’heart eyes’. Figurerne er ikke store og prangende. De er diskrete. Alligevel så vækker de opsigt. Det er lidt sjovt faktisk.

De er tit på tilbud

Det bedste er dog, at det sker ofte, at de er på tilbud. Hvis du fx går ind på din browser og skriver ”Isenkram udsalg”, så kan det godt tænkes, at du kan finde træfigurer fra Spring Copenhagen, der er på tilbud – læs her for eksempel. Jeg har selv set det adskillige gange. Og det har ikke været nemt at modstå fristelsen til at købe en figur på udsalg. De gange, hvor jeg ikke kunne stå imod, har jeg da også købt en eller to små figurer. Det er grunden til, at jeg har så stor en samling af dem nu.

Så lad det være en advarsel til dig: Det kan godt være, at du køber en træfigur fra Spring Copenhagen til din veninde, men du kommer muligvis til at købe en til dig selv også. De er nemlig så kære. Små, søde figurer, der ligger godt i hånden, når man tager dem op. Små figurer, der bare er sympatiske, sjove og smukke. Ja, det er figurer, der aldrig går af mode, men som vil muntre op og sprede glæde og kærlighed i alle hjem.

De spreder hygge!

Måske er det derfor, de er så populære: De er hyggespredere. De giver kærlighed fra sig. De er nemlig lavet med kærlighed i tankerne – lige fra det første designudkast til den endelige udformning af træ. Så kig på figurerne fra Spring Copenhagen, hvis du mangler en idé til en lille fødselsdagsgave til din bedste veninde. Jeg er sikker på, at hun vil blive glad for sådan én.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.