Skiferien er søgbar

Selvom vi skriver august, er det altså nu, de fleste skisportsglade begynder deres søgen efter den kommende vinters skiferie – eller skiferier, hvis der er tale om virkeligt hardcore skiløbere. Selvom mange holder fast i den samme destination år efter år – eller blot det samme rejsebureau – er det helt normalt, at der søges på Google efter skirejser. Det skyldes, at der stort set hvert år kommer nye og spændende rejsemål til, nye hoteller eller pensioner osv.

Spændende destination i Italien

For eksempel tilbyder rejsebureauet med speciale i skiferier – Sne & Snö – en spændende ny destination i Italien: https://www.skirejser.dk/la-thuile

Med sin placering i det nordvestlige Italien er der mange lighedspunkter medflere af de franske skisportssteder – men helt befriet for den lettere snobbede attitude, som nogle oplever i Frankrig.

Her er lidt hårde data om La Thuile skiferie:

  • 10 km grønne pister
  • 46 km blå pister
  • 82 km røde pister
  • 23 km sorte pister

Med kun en times transfer fra Torino er det jo et ikke helt uinteressant sted, vel? Og er du en af dem, der bare elsker skiferie i Italien, er det et godt alternativ til for eksempel Passo Tonale.

Netop grundet nærheden til Torino med dens fine lufthavn, er La Thuile også særdeles velegnet som destination til en mini-skiferie eller weekendski.

Skirejser er stadigt mere populære

Det er tydeligt, at hele fænomenet med skiferier – hvis man kan kalde dem for et fænomen – er stadigt mere populære. Vi tror, det skyldes, at det er en ferieform for alle i familien, der på en og samme tid kombinerer storslåede oplevelser med natur og fysisk aktivitet. Og det er altså mere nærværende for en familie end at ligge og sumpe ved en strand eller en pool halvbedøvede af drinks, ikke?

Nå ja – der er selvfølgelig lige det med after-skiing, men langt de fleste er alligevel så trætte og mætte af fysisk udfoldelse, at drikkeriet har en naturlig begrænsning 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *