Bimeon

Søg på nettet

Økonomi

Sådan sparer du penge i din hverdag

Coronakrisen har nået dens hidtidige top, og antallet af ledige er begyndt at stige. Flere mennesker bliver fyret på grund af nedgang i omsætning, og dermed stiger antallet af personer med rod i økonomien også.

Når man mister sit job, mister man også sit indkomstgrundlag, hvilket kan resulture i, at man bliver nødt til at skære i nogle udgiftsposter, for at få hverdagen til at køre rundt.

Der er mange forskellige udgiftsposter, som man kan skære i, og det kan være svært at finde de udgiftsposter, som er de bedste at ændre. I denne artikel får du en kort inspiration til, hvordan du kan spare penge i hverdagen.

Få en billig og god a-kasse

En god og nem måde at spare penge på er ved at finde en billig a-kasse. Generelt gælder det, at når noget er billigt, så er det oftest af dårlig kvalitet. Dette er også gældende på markedet for a-kasser, hvor prisen er meget afgørende for serviceniveauet.

Generelt gælder det, at jo billigere a-kassen er, desto lavere er serviceniveauet også. Dette princip gælder dog ikke for 3f a-kasse. A-kassen fra 3F er meget konkurrencedygtig, når det kommer til prisen, hvilket normalt ville resultere i et lavt serviceniveau, men sådan er det ikke med en a-kasse fra 3F.

Som medlem af 3F får du mange forskellige fordele, så som 24-timers telefonsservice, mulighed for efteruddannelse og meget mere. Du er desuden garanteret dine dagpenge til tiden, hvilket er en stor fordel for mange af 3Fs kunder.

Udover at give mange fordele til medlemmerne selv, så gør 3F også gode ting for andre mennesker. 3F gør en stor indsats for at kæmpe imod sexchikane, mobning, diskrimination og forskelsbehandling, og de går ind for fair arbejdsvilkår for alle arbejdere uanset etnicitet og nationalitet. Med andre ord, når du er medlem af 3F får du mange fordele, men du er også med til at hjælpe andre. 

Spar penge på internet

En anden god og nem måde at spare penge på er ved at finde en billig internetudbyder uden tv. Ved brug af hurtigtinternet.dk kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på internet uden tv fra forskellige udbydere, og finde den udbyder, som passer bedst til dine behov.

Du kan sammenligne udbyderne, når det kommer til pris, oprettelse og hastighed, og du kan nemt og hurtigt besøge udbydernes hjemmesider for at læse mere om abonnementet. Det er vigtigt at sige, at den billigste løsning ikke nødvendigvis er den bedste. Når det kommer til bredbånd, så gælder det ofte, at jo højere prisen er, desto flere serviceydelser følger med.

Det kan altså være en rigtig god idé at undersøge hvilke ekstra serviceydelser, der følger med i prisen, så du sikrer, at du finder det abonnement, som passer bedst til dine behov. Hvis du ikke har behov for ekstra serviceydelser, som teknikerhjælp eller 24-timers kundeservice, så kan du med fordel fravælge disse ekstra serviceydelser og vælge et billigere abonnement.

Hvis du ikke kan undvære de ekstra serviceydelser, kan du spare penge på hastigheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *