Sådan investerer du bedst 1 million kroner

Det kan være spændende at investere, men også meget forvirrende. Hvis man aldrig har prøvet det før, så kan det være regulært intimiderende. Faktum er dog at jo hurtigere man kommer i gang, jo mere kan man ende med at tjene på det. Derfor er det bare med at kaste sig ud i det. Naturligvis skal man ikke bare gøre det blindt. Der er visse metoder som er bedre end andre, og der er nogle gode råd man kan følge.

Først og fremmest er det en god ide at starte i det små. Bare 10.000 kroner kan være et godt sted at starte. På den måde kan man prøve sig lidt frem uden at sætte alt for meget på spil på en gang.

Men hvis du har en god sum at gøre godt med – måske har du arvet nogle penge fra et familiemedlem – så er det værd at overveje at investere dem alle sammen. Den bedste investering af en 1 million kan meget vel være boligmarkedet. De fleste tænker på aktiemarkedet, men boligmarkedet eller ejendomsmarkedet er et rigtig godt sted at investere.

Hvad er fordelene ved at investere i ejendomsmarkedet?

Det kan være svært at gennemskue hvorfor, men der er mange fordele ved at investere i boligmarkedet frem for aktiemarkedet. En af dem er at selvom boligmarkedet kan være usikkert, så er det ikke så let påvirkeligt som aktiemarkedet.

Visse begivenheder kan på en enkelt dag få aktier til at falde markant, helt op til 15 %. Det er ikke nødvendigvis et problem for folk som er vant til at investere, men det kan være meget angstprovokerende for folk som ikke har helt den samme is i maven. Dette sker ikke, eller meget sjældent på ejendomsmarkedet.

Prisen på boliger kan naturligvis falde, og det kan være et problem hvis man skal sælge, men hvis man har investeret i en lejeejendom, så ryger man ikke på samme måde ind i problemer.

Sådan tjener du penge på ejendomsinvestering

Når du investerer dine penge i en ejendom, så er der grundlæggende to måder du kan tjene penge på. Den ene er den daglige drift, og den er anden er når ejendommen stiger i værdi. Det kan for eksempel være i forbindelse med renovering hvor ejendommen bliver mere værd. Det vil sige, den kan lejes ud til en højere pris.

En stor fordel ved ejendomsaktier er også at de ikke falder i værdi når du tjener penge på dem. En aktievirksomhed falder logisk nok med den værdi som bliver udbetalt til aktieejerne, men det samme sker ikke med en ejendom. Her kommer dit udbytte nemlig fra lejeindtægter. Det vil sige at udbyttet ikke er forbundet med selve grundværdien af ejendomsaktierne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *