Få råd til Black Friday

En af årets største og mest populære dage for online shopping, Black Friday, er lige om hjørnet. Det er altså den perfekte mulighed at sikre dig lige det, du står og mangler, til en fantastisk pris. Er du ikke sikker på, du kan nå at spare sammen? Så kan du læse mere om, hvordan du får råd, her.

Lån dig til gode tilbud

Black Friday ligger altid sidst på måneden – Det er en hård tid for mange, især hvis du er studerende.

Hvis pengepungen er mere eller mindre flad, når kalenderen melder november, kan du altid tage et lån. Men hvilket lån er så det rigtige, tænker du måske? Junglen af forskellige former for lån er også vokset eksplosivt de sidste mange år, så det er ikke så underligt, hvis du er en smule forvirret.

Hvis du udelukkende skal låne penge til Black Friday, skal du selvfølgelig have en plan og vide, hvad du gerne vil købe, inden du låner penge. Skal det være en ny vaskemaskine, et par fede sko eller en rejse sydpå? Læg et budget over, hvad du tror, du kommer til at bruge på dagen. Herefter kan du begynde at tænke over, hvilken form for lån, du skal tage.

Hvis du låner til Black Friday, behøver du ikke tage et stort og uoverskueligt lån. Derfor kan følgende typer af lån være en overvejelse værd:

  • Kviklån
  • SMS-lån
  • Forbrugslån

Klik her og få gode råd til, hvordan du spotter de bedste handler på Black Friday og hvordan, du lægger en skudsikker slagplan til dagen.

Det skal du overveje, når du låner penge

At tage et lån er en fin idé, hvis du akut står og mangler penge. Det kommer selvfølgelig ikke uden en risiko.

Mange steder kan du faktisk låne helt rentefrit, hvis bare du betaler det skyldige beløb tilbage, inden 30 dage fra lånedatoen. Så skylder du hverken mere eller mindre end det beløb, du har lånt. Hvis du har en fast indkomst, er det derfor mere eller mindre risikofrit at tage et kviklån eller forbrugslån til Black Friday, for typisk får du udbetalt løn eller andre former for ydelser ugen efter, og kan derfor hurtigt betale lånet af.

Generelt skal du dog altid være opmærksom på rentesatsen. For de hurtige lån kan renten sommetider starte fra 800%, men der findes også lån med en rente på helt ned til 7%. Det kan altså godt svare sig at gøre sit fodarbejde ordentligt. Kig desuden også på tilbagebetalingsperioden – Er den realistisk i forhold til din situation og indkomst? Jo længere tid det tager dig at tilbagebetale pengene, desto dyrere er det.

Hvordan tager jeg et lån?

Det er relativt nemt at tage et lån.

  • Find ud af, hvor mange penge du skal bruge.
  • Bedøm din egen økonomi og hvor hurtigt du kan betale beløbet tilbage.
  • Find en udbyder med lav rente, som tilbyder et kviklån, SMS-lån eller forbrugslån med udbetaling med det samme.
  • Ansøg og vent på dine penge.

Vær dog opmærksom på, at du naturligvis skal være myndig for at kunne låne penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *