Rullende gardinbutik

Bekvemmelighed og nemme løsninger der virker – det er, hvad danskerne (og andre folkeslag) efterspørger i stigende grad. Der søges efter løsninger, som involverer mindre brug af tid og dermed reelt besparende løsninger. Flere og flere servicebrancher oplever dette, og det gælder også for eksempel gardinforretninger.

Gardinbussen

Gardinbussen er en rullende gardinforretning – og faktisk også gardinmontering. Konceptet er helt i tråd med den trend, der er beskrevet. I stedet for at skulle transportere sig til den nærmeste gardinforretning (som der faktisk er færre og færre af), bestiller man ganske enkelt et besøg af gardinbussen.

Den kommer så til din adresse – bemandet med en fagmand, der ikke blot kan rådgive men også har et enormt udvalg af prøver med, så man i sit eget hjem og de rette omgivelser kan se, hvordan det valgte materiale tager sig ud.

Opmåling til gardiner

En af de mange fordele ved at benytte denne metode er, at man ikke selv skal bøvle med at måle op – og dermed undgår man fejlmål. Man kan sige, at det ansvar er flyttet over på gardinfirmaet, og det er faktisk til alles fordel.

En perfekt og professionel opmåling sikrer en ditto løsning. Sådan er det!

Hvor kører gardinbussen?

Gardinbussen er reelt landsdækkende – de kører ud fra de tre store byer her:

Er det kun gardiner?

Nej – de leverer og opsætter faktisk meget mere end blot gardiner fra Gardinbussen. For eksempel:

Gardinløsninger

Det store udvalg af gardinløsninger betyder, at du kan dekorere og skabe det look i dit hjem, du gerne vil have – og at du får professionel rådgivning og designideer med i købet.

Du kan booke et besøg af Gardinbussen online eller via telefon 78 75 06 16 – og så sørger de for resten. Nemmere bliver det næppe!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *