Bimeon

Søg på nettet

Artikler

RKI lån – Find en lån selvom du er registreret i et debitorregister

Hvis man ikke kan betale sine regninger, så kommer efter en periode med rykker i RKI. Når man først er registreret i RKI, så er det svært at låne penge. Det er faktisk almenkendt at det er næsten umuligt at finde nogen der ønsker at låne en penge.

Heldigvis er det ikke alle der lukker kassen i, der findes nemlig nogen låneudbydere som synes det er en god forretning at låne penge ud til dårlige betalere. Det gør de primært ved, at sætte renter og omkostninger meget i vejret. Det betyder altså at de tjener flere penge, hvilket så harmonere med den øget risiko der er forbundet med det.

Lån penge hvis du kan betale dem tilbage, hvis du ikke kan det så skal du lade være. På hurtigegryn.dk finder du muligheder for kviklån, og meget andet information om lån.

Skal du have et RKI lån

Som udgangspunkt er der ikke nogen der bør låne penge hvis de allerede er registreret i et debitorregister. Det skal man ikke fordi det er et signal om at man har dårlig økonomi. Mange vil måske sige at det giver mening at låne penge, hvis man har dårlig økonomi, men det er faktisk ikke tilfældet. Hvis man har dårlig økonomi, så kan man nemlig ikke betale sine afdrag på lånene, og dermed ender man i en stor gældspiral, hvor økonomien ofte bare bliver dårligere og dårligere.

Hvis du virkelig har brug for et lån og har dårlig økonomi, så undersøg mulighederne for at låne hos venner og familie. Normalt kan det ikke anbefales at låne her, men i denne her situation kan det være en god ide fordi man kan spare mange penge i omkostninger.

Hvis man vælger at låne af familie eller venner, så skal man gøre op med sig selv fra starten af, at man ikke skipper nogen afdrag. Det er nemlig sådan at dårlige økonomi mellem venner ødelægger de gode venskaber. Derudover så kan man ikke være bekendt, at låne penge man ikke betaler tilbage. Det gælder egentlig generelt, men når det er mellem venner og familie så gælder det i særdeleshed.

Hvis du har besluttet dig for at finde et RKI lån efter at have læst artiklen her, så kan du besøge Låntrods.dk, det er en hjemmeside der har specialiseret sig i at afsøge markedet for låneudbydere, som tilbyder lån til de hårdt ramte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *