Ét kviklån blev til to!

Dette er historien om, hvordan et eller rettere sagt to kviklån reddede mit ægteskab! Sommeren stod for døren, og jeg havde lovet Susanne en tur til Mallorca i fødselsdagsgave. Problemet var blot, at jeg en måned tidligere var blevet fyret som lagerarbejder i den lokale brugsforening.

Jeg havde ikke nænnet til at fortælle Susanne, at vi ikke skulle afsted, da jeg var overbevist om, at hun så ville lade sig skille. I stedet ringede jeg til min makker fra bordtennisklubben, Holger, som straks sagde, at jeg bare skulle optage et online kviklån på 2 minutter.

Jeg har aldrig været bleg for at låne penge, men at låne penge online i form af kviklån, det var jeg ikke umiddelbart klar på. Men Holger kom alligevel senere på dagen, og vi satte os ved computeren, hvor han straks viste mig en låneside ved navn Kviklån-Info.dk.

Lånesiden så meget professionel og tillidsvækkende ud, og jeg lyttede til Holger, som fortalte, at han havde optaget flere online lån gennem låneportalen. Holger spurgte, hvor mange penge jeg havde brug for, og jeg mente, at 15.000 kr. ville være nok.

Gratis kviklån

Hvor hurtigt kan du afdrage kviklånet, spurgte Holger, og jeg svarede, at inden for en måned, ville jeg sikkert kunne finde pengene. Fint, udbrød Holger, for så kan du få et gratis kviklån, da du som ny kunde kan låne 8.000 kr. gratis i 30 dage.

Jamen, jeg skal bruge 15.000 kr., svarede jeg. Jamen, så optager du bare to kviklån hos to forskellige låneudbydere, og så er begge kviklån stadig gratis. Hold op, den havde jeg ikke selv regnet ud, tænkte jeg.

Vi kiggede derefter listen af kviklånsudbydere igennem, og valget stod blandt mellem långivere som Lendon, Vivus, Zaplo, Leasy, Santander, DER og Bank Norwegian. Jeg valgte et Lendon og et Vivus kviklån, da jeg havde set dem reklamere i fjernsynet flere gange.

Vi gik i gang med låneprocessen, som egentligt ikke var en proces, da jeg bare skulle indtaste navn, adresse og lånebeløb og derefter afslutte med at underskrive med mit NemID. Jeg lyver ikke, hvis jeg siger, at der maksimalt gik 45 sekunder, før der poppede en besked op på skærmen, hvor der stod: Tillykke, du er godkendt!

Dagen efter stod der 15.000 kolde kontanter, og jeg kunne med glæde gå ned til rejseselskabet på Borgmestervænget og bestille ferien til Mallorca. Susanne blev vildt glad, da jeg kom hjem med billetterne, men jeg fortalte hende ikke, at de var købt for lånte penge.

Flere kviklån

Jeg skal være ærlig at sige, at det er ikke sidste gang, at jeg optager et kviklån. Det næste kviklån er måske ikke gratis, men det er lige meget. Hele ansøgningsprocessen er bare så meget nemmere og hurtigere end den, vi alle kender fra bankverdenen.

Jeg skulle hverken fremvise budget eller lønseddel eller nogen andre dokumenter, og det elsker jeg bare, for jeg er ordblind og talblind, og derfor kan jeg ikke finde ud af det. Optag kredit online, men kun hvis du virkelig har brug for det, ellers skal du ikke optage et forbrugslån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *