Opbevaring af dokumenter

Opbevaring af dokumenter er vigtigt for min virksomhed. Jeg er landmåler og har tit kunder, som kommer tilbage efter mange år. Det kan være, de skal have lavet en tilbygning på deres hus, og ikke kan finde tegningen, som jeg har lavet over deres ejendom. Så kommer de til mig for at få en kopi, så de kan få en byggetilladelse.

Sikring mod tyveri

Jeg har været ude for, at der har været indbrud her på kontoret. Da tyven så, at det bare var mapper med dokumenter, nøjedes han med at tage nogle computere. Ikke sjovt at skulle på pc-indkøb men heldigvis dækkede min forsikring. Jeg havde ikke mistet nogen af dokumenterne, men har besluttet, at jeg skal have et par brandsikre dokumentskabe. De skal erstatte nogle af alle reolerne, vi har her. Hvis jeg kan få et dokumentskab, som også er beregnet til, at jeg kan opbevare data – jeg har jo mange floppy‐disks og CD’ere med data på, så vil det være perfekt.

Jeg har naturligvis en backup af al data på en ekstern harddisk, men det vil være rart at kunne kopiere fra en CD og give materialet til kunden. Så kan de selv printe det ud. Det er en udgift, fordi tegningerne er store, og plotteren skal ikke bruges til at servicere kunder, som har smidt deres originaler væk.

Installation af dokumentskabe

Det bliver en meget stor udgift at få dokumentskabene installeret. De er store og tunge – så måske skal jeg lige undersøge, om gulvet her kan bære dem. Jeg har set, at et stort brandskab, som jeg gerne vil have, kan veje op mod 800 kg. Det er meget – og så når det så er fyldt med dokumenter, hvor meget vejer det så? Godt spørgsmål. Jeg har aldrig tænkt over det før.
Reolerne, jeg har lige nu, er lette, så forskellen vil faktisk kun være skabets vægt. Men hvis jeg har brug for 2, eller måske endda 3 skabe, ja så kommer der altså pres på. Jeg skal jo nødigt falde igennem ned til underboen. Vi bor på 3. sal i kontorbygningen her. Eller også må jeg se, om jeg kan flytte ned i stueplan. Det er nok det sikreste. Der er bare ikke et ledigt kontor, som er stort nok i stueplan her i bygningen. Jeg har fået at vide, at der vil blive et kontor ledigt om 3 måneder. Det er lidt længe at vente. Men det kan blive nødvendigt.

Det første jeg skal have gjort, er at tale med én, som ved meget om dokumentskabe, deres vægt, og hvad man kan gøre i en bygning, som den, jeg har kontor i nu. Det er vist ved at blive en lidt kompliceret sag. Det burde det ikke være.

Hvis jeg nu ringer til forretningen, hvor jeg har set det store dokumentskab. Det kan være, at de har nogle retningslinjer til, hvordan jeg skal forholde mig. De kan sikkert også godt fortælle mig om monteringen af skabene. Det kan jo være, at der skal en særlig håndværker til at gøre det. Jeg ved det faktisk ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *