online salget fylder meget hos kontorstol forhandlere

Der kan være langt til den nærmeste kontorstol butik, der er nemlig ikke så mange af dem. Heldigivs tilbyder de fleste at man kan købe disse online. Mange forhandlere har gjort det nemt, ved at tilføje en masse billeder og gode beskrivelser. Online salget fylder meget i forhandlernes omsætning. Det er således et punkt de har stort fokus på. Et sted som jeg syntes var nem og god at handle online hos er https://prostole.dk/kontorstole/ . De har gjort det til deres kerneforretning at sælge online, de har dog også et lille showroom som rent faktisk er deres kontor. Hvor de har nogle stole stående. 

 

Handel online hos Prostole nemt

Prostole har gjort det nemt at handle online. I denne branche har man nemlig ikke butikker og der er langt mellem forhandlernes showroom. Med dette i tankerne har Prostole formet deres online synlighed. Her finder man masser af billeder under de enkelte produkter samt alle stolene mål. Der er gode tekst beskrivelser i detaljer til de enkelte stole. Nogle af produkterne har også videor, enten af stolen selv eller af ergonomien i dem. Dette gør det nemmere at handle selvom man ikke ser stolen. De tilbyder 14 dages fri brug, hvilket er meget dejligt da man så kan få prøvet stolen, da det ikke altid er let at danne et indtryk online. 

 

Hjemmesiden er delt op efter om du ønsker en kontorstol med høj eller lav ryg. Kontorstole i læder har en sektion for sig selv samt deres konferencestole. Under de dyre stole er der tilføjet badges som viser det exceptionelle ved disse stole. 

 

Gode anmeldelser

Et af de vigtigste punkter når man handler online er anmeldelserne. Dette skyldes at du ikke har besøgt deres butik, så det eneste mål du har for deres eksistens og pålidelighed er anmedelserne. Prostole har faktisk ret gode anmeldelser. På Trustpilot har de fået 4,8 ud af 5 stjerner baseret på 55 anmeldelser. I forhold til andre kontorstol forhandlere ligger de faktisk meget godt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *