Online lån reddede mig

Hvem havde troet, at min bank gennem 26 år ville give mig afslag på at låne sølle 32.000 kr. til en ny plæneklipper! Og hvem havde troet, at jeg ville ende med at optage et online lån i så sen en alder! Ja, begge dele blev en realitet, og jeg kan sige så meget, at fremover vil jeg også låne penge online, for det er en ren fornøjelse!

Her er historien:

Jeg havde aftalt med min bankrådgiver, Jette, at jeg skulle kigge forbi banken kl. 14, og jeg tænkte ved mig selv, at det var bare for at underskrive lånedokumentet. Da jeg kom ind i banken, kunne jeg dog se på Jette, at der var noget galt.

Jeg spurgte Jette, om alt var ok, hvortil hun svarede, at hun desværre måtte give mig et afslag på lånet, da jeg ikke kunne stille sikkerhed. Jeg svarede hende, at det ikke kunne være hendes alvor, da jeg altid har betale mine regninger og aldrig havde haft overtræk eller lignende.

Ingen sikkerhed for lånet

Jette forklarede, at bankens nye regler var at uden sikkerhed for lån, ville alle bankkunder få afslag. Jeg kan jo ikke give jer sikkerhed, og jeg har en græsplæne 1 hektar, der skal klippes. Jeg ved det godt Olaf, men det kan desværre ikke lade sig gøre.

Jeg blev så vred, at jeg rejste mig og gik min vej uden at sige farvel til Jette. Jeg kørte direkte ned på den lokale bodega på min scooter, hvor jeg forklarede mine venner, at jeg havde fået afslag.

Min bedste ven, Brian, sagde, at jeg skulle købe en ged eller ko, der kunne spise græsset, hvilket faktisk var en glimrende ide. Men den bedste ide kom Heine med, da han sagde, at jeg skulle optage et billigt lån uden sikkerhed.

Han forklarede, at man ikke behøvede at stille sikkerhed ved online, og at alle bare kunne låne uden sikkerhed, pant eller dokumentation. Det lød næsten for godt til at være sandt, men jeg kørte alligevel hjem og undersøgte det.

Og sørme så; Det var rent faktisk muligt at låne penge online uden sikkerhed eller lignende. Og det var ikke bare småbeløb, man kan låne på nettet – fra 500 kr. og helt op til 400.000 kr. kan man låne på sit glatte ansigt.

Jeg ansøgte straks om 35.000 kr. på nettet, og der gik ganske få minutter, før jeg var godkendt, og dagen efter stod pengene på kontoen. Jeg tænkte ved mig selv, at det var hundrede gange nemmere at låne penge online frem for at skulle køre 12 kilometer på scooter ind til Bjerringbro.

Jeg optog mit online lån her: https://trygt.dk/kviklaan hvis andre skulle have lyst.

RKI lån

Minsandten om jeg ikke også faldt over lånesider, hvor det er muligt at låne penge trods RKI. RKI lån troede jeg faktisk ikke eksisterede, men det gør de åbenbart på lånesider som Broker Lån. Om det er særligt smart at optage et RKI lån, ville nok være synd at sige, men man kan jo være presset helt i bund rent økonomisk.

Renterne på lån trods RKI er dog noget højere end på de almindelige kviklån. Dette er dog ikke underligt, da långiver måske ikke vil få sine penge tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *