Nye traditioner i Danmark

Der er kommet flere nye traditioner til Danmark, som vi har fået fra udlandet. Vores samfund ændrer sig nemlig hele tiden, og vi bliver påvirket fra den store verden omkring os.

Black Friday er en af disse traditioner, men der er også en lang række andre udenlandske traditioner, som vi for alvor har taget til os her i Danmark.

Vores samfund bærer derfor præg at denne påvirkning, så vi er mere internationale end tidligere. Dette har en masse spændende ting med sig, og vi lærer efterhånden, at der er mange spændende ting i den store verden.

Vi skal derfor ikke være bange for disse traditioner, da de ikke er med til at gøre os mindre danske. De er bare med til at give os en ekstra dimension, hvilket er positivt og spændende. Så man kan rolig fejre både Black Friday og Halloween og stadig holde fast i de gode gamle danske værdier.

Black Friday i Danmark

En af de nye traditioner er som sagt Black Friday, som er en stor shopping dag med super gode tilbud på alt mellem himmel og jord. Den har eksisteret i USA i mange år, men den har kun været i Danmark i nogle få år.

Det bliver dog større og større her i Danmark, og der er flere og flere butikker, som går med på denne tradition. Butikkerne har nemlig fundet ud af, at de kan bruge denne dag til reklame og til at skaffe nye kunder.

Og hvis de ikke gør brug af konceptet, så vil de tabe kunder til konkurrenterne. Tilbuddene kan være så gode, at butikker sætter penge til, men sådan er denne tradition.

Der er enorm hård kamp om kunderne, så tilbuddene bliver nødt til at være virkelig gode, hvis kunderne skal lokkes i butikken. Se mere om Black Friday her: https://fridayblack.dk

Halloween har taget danskerne med storm

En anden god og ny tradition er Halloween. Denne uhyggelige udklædningsfest har taget danskerne med storm, og den er næsten allerede større end vores egen fastelavn. Og det er ikke fordi vi fejrer mindre fastelavn, det er bare endnu en hyggelig ting at fejre.

Og i det mørke efterår her i Danmark, så giver denne tradition rigtig god mening. Den mørke aften lyser op med uhyggelige græskar og alverdens anden uhyggeligt pynt. Børnene elsker simpelthen denne tradition, hvor de skal overfinde frygten og banke på husene, som er pyntet op med uhygge.

På denne måde har danskerne nu glæde af både Halloween og Black Friday, men det er selvfølgelig helt frivilligt om man vil fejre de nye traditioner. Det er dog dejligt at muligheden er der, og det er med til at skabe en masse glæde for mange danskere.

Derfor skal man bare tage i mod sådanne traditioner og få det bedste ud af dem, der er jo ingen, som tvinger en til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *