Københavns bedste vinduespudser

Her på Bimeon handler det jo blandt andet om søgning på nettet. Det kan være efter services, ydelser og produkter. Her ser vi lidt nærmere på mulighederne for at benytte Google og andre søgetjenester, når en banal tjeneste som vinduespudsning skal findes. Og for at gøre det nemt, tager vi afsæt i to byområder i København: Nørrebro og Østerbro.

Hvilken vinduespudser skal jeg vælge?

Det er klart, at der i en stor by som København er et righoldigt udvalg af firmaer, der udfører services som for eksempel vinduespolering. Det giver vi forbrugere en række fordele, som vi bestemt også nyder gavn af. I flæng kan nævnes:

  1. Konkurrencen skærper kvaliteten
  2. Stor konkurrence giver os lavere priser
  3. Kampen om kunderne betyder forbedrede servicemuligheder

Men når man bor i København – i dette tilfælde på enten Nørrebro eller Østerbro – hvordan sikrer man sig så, at man vælger et vinduespudserfirma, der både leverer kvalitet, har fornuftige priser og kommer til tiden?

Svaret et ganske ligetil:

Søg og tjek referencer

Med internettets enorme udbredelse er det blevet nemt at kombinere naboer og venners anbefalinger med en mere bred vifte. For eksempel et hjemmesiden Trustpilot et godt sted at tjekke for, hvad kunder mener om et firma og dets ydelser.

Prøv at se her for eksempel – firmaet MEM Polering på Trustpilot:

Vinduespudser i København: MEM

2.174 anmeldelser og fuld karakter. For et vinduespudserfirma! Det tyder på god kvalitet, og derfor tjekkede vi lidt op på, hvad folk på Nørrebro og Østerbro så siger og mener om firmaet.

Og ved at tjekke online viste det sig, at de flotte anmeldelser fra Trustpilot faktisk holder stik!

Online prisberegning

MEM Polering har gjort det nemt for kunderne – man kan online og døgnet rundt beregne prisen for vinduespudsning hos dem. Og det kan man faktisk for hele landet – men som nævnt tidligere, ser vi her på to områder af København:

Man udfylder ganske enkelt antal og type af vinduer samt frekvensen for vinduespolering – og så får man præsenteret sin pris med det samme.

Priser på vinduesvask og vinduespolering

Uanset hvad: det er da nemt, ikke? Og kan man lide priserne (det kan de fleste tydeligvis), er det blot at udfylde en formular, og så har an e aftale om rene vinduer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *