Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Lokal Stresscoach

”Ja, ja, ja. Du har sikkert stress. Du er bare træt. Du skal lige slappe af. Klap hesten.” Jeg ved ikke , om du har fået kommentarer i denne dur i dit liv. Jeg har. Flere gange. Hver eneste gang har det været lidt nedværdigende for mig, fordi jeg har følt, at jeg bare ikke var god nok. Det har været negligerende overfor mig, fordi jeg følte, at jeg bare ikke var tilstrækkelig. Hver eneste gang har de andre bare taget fejl. Fordi jeg er god nok. Mit helbred er måske ikke det bedste, men jeg gør, hvad jeg kan og bør, for at det er godt. SÅ: Hvis du tør komme an i en live debat om, hvad stress er, så kom an. Jeg er klar.

Ved ikke alt

Fordi jeg ved meget om stress. Jeg ved ikke alt. Jeg er heller ikke ekspert i stress eller andre psykosomatiske sygdomme. Jeg ved dog, at stress ikke sådan er nem at slås med. Lad mig fortælle dig, hvad jeg ved om stress, inden du kommer med alle dine spørgsmål og indsigelser. Vi kan spare værdifuld tid på den måde. Altså: hvad er stress? I virkeligheden er stress ikke andet end din krops måde at fortælle dig, at du har overanstrengt den. Psykisk eller fysisk.

Så simpelt er svaret. I den rå form. I den lidt mere forfinede form kan man sige, at stress er en måde, som din krop viser dig, at du er ude i en bane, som slet ikke er sund for dig. Den fortæller dig, måske – via hjertebanken – at du slet ikke skal holde foredraget. Din hjertebanken fortæller dig, at der er noget galt. Du skal derfor stoppe og granske ind i dig selv. Du skal måske også søge professionel hjælp til stress, så du kan komme videre. En stor del af dit liv er jo at holde foredrag. Det kan du ligesom ikke bare skrotte. Men når du møder konflikten: arbejde og lyst, hvad gør du så? Du vælger den ene side. Den anden får lov til at ligge i baghovedet. Og du bliver stresset, fordi det, du i virkeligheden gerne vil, er at tilfredsstille både behov og lyst.

En god coach i Odense

For at få styr på det kaos, som det kan afstedkomme, vil jeg anbefale, at du finder en rigtig god stresscoach. Måske bor du i Odense. Så søg på Google efter stresscoach i Odense. Bor du i Aarhus, så søg efter stress coach Aarhus. Det er ikke svært. Og det er værdifuldt at finde netop den stresscoach, du har brug for. Det sparer ikke kun tid og penge. Det sparer dig for mange timers bekymring. Du får en mulighed for at spare tid og penge ved at henvende dig til en professionel stresscoach. Og hvem har ikke brug for flere penge, mere tid og mere glæde i hverdagen. Det er nemlig her, stresscoachen kan sætte ind. Han eller hun kan forbedre dit hverdagsliv. Vi må ikke underkende, at hverdagen er meget vigtig i vores liv. Derfor skal det leves uden stress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *