Lån

“At rejse er at leve”, men det koster, så lån penge online nemt, hurtigt og billigt, ja endda gratis og rentefrit på denne låneside. Se vores sammenligning og læs vores guide omkring de mange hurtige lån på nettet, som kan finansiere din drømmeferie på 2 minutter.

Lån penge gratis og rentefrit

Gratis og rentefrie lån var tidligere helt utænkeligt, men sådan er det heldigvis ikke længere. Lån uden renter og gebyr tilbydes af en lang række låneudbydere, som det fremgår af ovenstående lånesammenligner.

Lån rentefrit i 30 dage er i den grad noget, som vi danskere har taget til os. Der bliver optaget mange tusinde gratis lån hver uge i Danmark, og tallet er stødt stigende.

Lån 4.000 kr. i 30 dage og betal 4.000 kr. tilbage, det er til at forstå, og der er ingen skjult dagsorden! Kviklån første lån gratis er et tilbud til alle nye kunder, som ikke tidligere har lånt penge hos den pågældende udbyder.

Gratis lån 18 år og opefter og med ganske overkommelige krav, som vi kommer nærmere ind på senere i artiklen. Så står du og mangler fra 500 kr. og op til 15.000 kr., og har du ikke tidligere lånt penge hos udbyderen, ja så er der også et gratis lån til dig!

Lånetyper

Lad os kigge nærmere på de mange forskellige lånetyper og betegnelser, som du vil støde på, når du vil ud på lånemarkedet. Lånetyperne er stillet op i vilkårlig rækkefølge, og vi starter med de populære kviklån.

Kviklån

Kviklån eller quick lån er den betegnelse, som du oftest vil støde på, når det gælder hurtig lån på nettet. Kviklån er blevet super populære, efter det blev muligt at få gratis kviklån rentefrit og uden gebyrer.

De billigste kviklån er naturligvis de gratis kviklån, men det gælder kun for nye kunder. Har du tidligere taget et kviklån hos udbyderen, skal du betale renter og gebyrer anden gang.

Det, der kendetegner kviklån, er, at der oftest er tale om mindre beløb mellem 500 kr. og 25.000 kr. med en løbetid på 15 – 45 dage. Det er super nemt at ansøge om kviklån fra enten computeren eller din mobil, hvilket er årsagen til, at kviklån oftest også kaldes for kviklån SMS eller lynlån.

Forbrugslån

Forbrugslån kender vi alle, og kendetegnende for forbrugslån er, at det ofte er større beløb – op til 400.000 kr. – og med en længere løbetid end kviklån – op til 8 år. Udover beløb og løbetid er der ikke den store forskel, og långiver vælger ofte at tilbyde både forbrugslån og de mindre kviklån.

Selv om at du med et online forbrugslån kan låne op til 400.000 kr., behøver du stadig ikke at stille sikkerhed eller garanti. Du låner altså alle pengene på dit glatte ansigt, uden at långiver får nogen form for forsikring på, at pengene bliver tilbagebetalt. Billige forbrugslån finder du mange steder på nettet, men markedets førende låneportal for forbrugslån er uden tvivl Forbrugslån-billige.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.