Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Ingen fest uden lysshow

Du glæder dig til weekenden. Den bliver festlig. Du har nemlig besluttet dig for at holde fest for vennerne. I skal mødes i dine forældres kæmpestore sommerhus, hvor du har tilbragt de sidste weekender. Dér har du fået gjort rent, flyttet rundt på møblerne inde i stuen, så der kan blive plads til, at I kan danse. Du har sørget for at få lagt rent sengetøj i soveværelserne. Du har da også sørget for at få installeret alle de effekter, som en god fest kendetegnes ved: Du har fundet et billigt lysshow, som kan blinke i takt til musikken. Du har også tjekket, at den gamle højtaler virker. Det gør den – men den er altså meget gammel. Du har derfor også lige sørget for, at der er en ’backup’. Der er intet mere irriterende end, hvis musikken går, når alle nu lige er kommet ud på dansegulvet. Du har derfor købt en højtaler, som hurtigt kan tilsluttes din lap top. Den var lidt besværlig at få transporteret op til sommerhuset, men din far overgav sig og kørte for dig.

Måske skal der røg til?

Nu mangler du bare nogle ganske få indkøb. Et, af dem, er, at du gerne vil have fat i en røgmaskine, der kan danne den der drømmende og effektfulde atmosfære på dansegulvet. Du har set et eller andet sted, at du kan købe røgmaskiner i forskellige størrelser. Du har ikke brug for en særlig stor én. Den skal bare lige kunne lægge sådan et slør over stuegulvet. Og ja, du har fået lov til at bruge en røgmaskine af dine forældre, men du skal sørge for at lufte godt ud, når festen er slut.
Dit problem er dog lige nu, at du ikke kan huske, hvor du så, at der var salg af røgmaskiner. Det ærgrer dig.

Men den kloge har flere løsninger. Og Google er jo klog nok. Du går derfor på nettet, åbner din browser og skriver i søgefeltet: ”Røgmaskine salg”. Du får adskillige henvisninger til store forretninger, der også sælger hårde hvidevarer. Men du får også henvisninger til forretninger, der har specialiseret sig i musikinstrumenter og udstyr til lyd.

Hvor skal du købe røgmaskinen?

Anbefalingen herfra vil være, at du henvender dig til en af de shops, der specialiserer sig i musik og lyd. Og hvorfor det? Fordi der har de personale ansat, som kan vejlede dig, så du ikke kommer til at købe en røgmaskine, der er for stor eller for lille til dit behov. Det er sjældent, at personalet i de der store forretninger, der har hårde hvidevarer i deres sortiment, har tid til at sætte sig ordentligt ind i hvordan røgmaskiner virker. Du vil derfor ikke altid kunne få svar på dine spørgsmål. Det kan du derimod få i en mere specialiseret shop. Og – ja, du kan sikkert også få nogle gode tips til, hvor du skal placere din højtaler, så I får den bedste lydoplevelse under festen. Der skal jo spilles højt. Det er derfor festen skal foregå i sommerhuset. Det ligger jo sådan lidt ensomt – langt ude på landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *