Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Grunde til at have et sofabord i stuen

Sofabordet er et must have i din stue, da sofabordet både kan give funktionalitet og kan samle familien eller vennerne over en kop kaffe og kage eller andet. Stuen er et vigtigt rum i dit hjem og er førstehåndsindtrykket hos gæsterne. Det er også et vigtigt rum for dig selv, da det er der du kan koble af efter en lang dag med en masse gøremål.

For at kunne slappe af er en god sofa vigtig, men det er et sofabord til dine behov også. Hos BOBO kan du finde et bredt udvalg at sofaborde til stuen. Sofabordet kan være med til angive størrelsen og den funktionalitet du ønsker i din stue.

Sofabordet med opbevaring

Er i en hel familie med småbørn derhjemme og en masse legetøj i stuen, men ikke ønsker at have det fremme hele tiden? Så kan et sofabord med opbevaring være en god løsning, da dette kan gøre at man ikke behøver den store kommode ovre i hjørnet der står og fylder.

Mere plads og lyd til rummet

Hvis man udover et sofabord har et tv-bord med opbevaring, kan dette være nok til at få alt legetøjet fra gulvet væk, så du ikke behøver at have den store kommode til at stå længere. Dermed kan du få mere plads og lys i rummet og børnene har mere plads at lege på, hvis dette er tilfældet. Dette giver også dig som forældre mere ro når du kommer hjem, hvis der er ikke ligger en hel masse rod i stuen.

Sofabordet der samler familie og venner

Men bor du derimod alene eller sammen med en partner, ven eller veninde, så er der selvfølgelig også et sofabord der passer ind i dit hjem. Du har måske bare ikke helt det samme behov for opbevaringsplads som en børnefamilie kan have, men måske ønsker mere plads til at samle familien og vennerne til en snak over en kop kaffe eller andet. Her ville et mere enkelt sofabord uden opbevaring måske passe bedre ind, da sofabordet her bliver brugt mere til fjernbetjeningen, magasiner, glas eller andre små pynteting.

Aftensmad ved sofabordet

Hvis du bor alene, bruger du måske dit sofabord til at spise aftensmad ved, hvilket gør at du måske har en krav om at det skal være lidt højere. Dermed vil er sofabord med ben måske passe bedre ind, da det dermed virker mere åbent, hvilket rummet også bliver så.

Omdrejningspunktet

Stuen er et sted, hvor vi bruger rigtig meget tid, dermed er det vigtigt for os at vores stue er funktionel. Det er hvad et sofabord er med til at gøre, da det både er der gæsterne samles og der vi slapper af efter en lang dag. når gæsternes samles i stuen, er sofabordet et godt sted at samles rundt om og hvor du som vært kan servere lidt mad eller en velkomstdrink. Derudover er sofabordet et godt sted, hvor du med familien eller vennerne kan få noget kaffe og kage eller spille et brætspil.

Stilarter

Sofabordet er prikkent over i’et i din stue og kan fås til alle stilarter. Lige meget hvilken stil du har i din stue, er der et sofabord til dig. Om du gerne vil have et sofabord med en bestemt farve, med ben eller uden ben, om det skal være højt eller lav så er der et sofabord til dig og din stue

Dit sofabord kan dermed have mange funktioner og er omdrejningspunktet i din stue, der hvor de sidder og snakker med vennerne eller hvor børnene leger. Det er altså et møbel der er med til at gøre din hverdag mere funktionel, hyggelig og med til at opfylde dine behov. Ved det rigtige sofabord kan du også få din stue til at se større ud, samtidig med at det fungerer for dig i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *