Hvad skal med på rejsen?

Jeg benytter mig tit af at købe billige flybilletter på rejsepriser.dk, og jeg rejser tit. Når jeg er afsted, har jeg nogle ting, som altid følger mig på mine rejser. Her er de vigtigste:

Vigtige ting på rejser

Jeg sørger altid for selv at have hovedtelefoner med, så jeg er fri for at benytte dem, de tilbyder i flyet – og nogle gange koster de endda penge. Jeg har også altid min iPad med og har sørget for at have downloadet nogle film og serier til at få tiden om bord på flyet til at gå med. Det kan også være bøger på min iPad.

Jeg har også altid en eller anden form for sunde snacks. Det er træls at skulle flyve sulten. Det kan være proteinbarer, nødder etc.

På mig har jeg også altid renseservietter, der fjerner bakterier. De er gode, hvis der ikke er adgang til at få vasket hænder, og de er også gode til at tørre bakken ombord på flyet af med. Bakken har flere bakterier end toiletsædet, så det er altså værd at få gjort!

Rejser jeg længere afstand, har jeg altid kompressionsstrømper på om bord på flyet. Det gør en stor forskel på, hvor meget dine ben hæver.

Slippers er altid i min taske også. De kan bruges om bord på flyet, hvis du trænger til at få dine sko af, på stranden, i badet etc. Gode hjemmesko er også en mulighed – her anbefaler jeg de solide og sunde fra Shepherd.

I min toilettaske samler jeg altid de her små kosmetikprøver, man får. De er perfekte til at rejse med, og ofte behøver du ikke de store størrelser.

Det er også altid en god ide at have Panodil med og noget til diarre. Opstår noget, er det træls at jagte rundt efter et apotek.

Hvilke ting har du med på dine rejser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *