Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Hop med hovedet på din trampolin

Der er mange ting du skal kigge efter når du læser en trampolin test, men det som der altid anbefales at gå efter er kvaliteten af trampolinen. Det er både for selve springoplevelsens skyld, men også for sikkerheden.

en kvalitets trampolin giver dig et meget bedre spring når du hopper på den. Har du eller en i familien akrobatiske evner, og gerne vil udfolde dem på en trampolin, så skal du kigge efter dem der har de bedste fjedre, og derved giver den bedste springoplevelse.

På en havetrampolin kan du og børnene lave simple øvelser, som vi vil prøve at forklare her.

Øvelser på trampoliner til haven

På en god trampolin til haven, kan man lave øvelser der hjælper med at styrke og forbedre ens motorik, samtidig med at det er smadder sjovt.

Den første øvelse du eller børnene kan give sig i kast med er at lave en halv skrue. Det gøres simpelt ved at hoppe på trampolinen, samtidig med at du drejer 180 grader rundt, og landet på trampolinen igen. Denne øvelse er kontinuerlig, så du kan fortsætte med at lave øvelsen så mange gange du vil. Pas dog på med ikke at blive for rundtosset.

En anden øvelse man kan give sig i kast med er at hoppe op, og derefter lande på bagdelen efterfølgende og op igen på benene. Dette er også en øvelse du kan fortsætte med så længe du kan, og den er med til at give dig en god følelse af trampolinens springevne.

Den sidste øvelse i denne omgang minder meget om den forrige. Men i stedet for at lande på bagdelen, så brug din ryg til at lande på. Med trampolinens hjælp springer du op og lander på benene igen. Husk at spænde i nakke, så du ikke slynger hovedet ned i trampolinen når du lander.

Sikkerhed på en trampolin

Havetrampoliner er sjove, men de kan også være farlige, hvis ikke man har sørger for at tage sine forholdsregler. Som det første, så skal du sørge for at du køber en trampolin, som har sikkerheden i orden. Her skal du kigge efter hvor godt fjedrene er dækket, så man ikke kan springe ned i dem og komme til skade.

Derudover så kan det være en god idé at investere i et sikkerhedsnet til trampolinen, hvis ikke det følger med. Det formindsker chancen for at falde ud over trampolinen gevaldigt.

Du kan springe rigtig højt på havetrampoliner, og ender du med at lave et fejlspring og ikke lander på trampolinen igen, så kan det gå grueligt galt. Alle gode trampoliner har enten et sikkerhedsnet ellerhar mulighed for at sætte et på.

Men selvom du har et sikkerhedsnet på trampolinen, så kan man være så uheldig at man faktisk ryger ud over alligevel. Hvis det sker, så skal du sørge for at der ikke er noget hårdt underlag rundt om, såsom fliser eller sten.

Det er også en god idé at placere den lidt væk fra krat og buskadser, da det heller ikke er er rar ting at ryge ned i. Selv den bedste trampolin kan ikke sikre dig 100% imod uheld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *