Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Har du tænkt på en træhytte med opbevaringsrum?

Få mere plads med en træhytte med opbevaringsrum

Mange hus- og haveejere står med pladsproblemer. For manges vedkommende skyldes dette, at man da huset blev købt ikke ligefrem stod med ekstra millioner på hænderne. Derfor måtte der foretages nogle svære valg og indgås kompromisser, og det er ofte kvadratmeterne der er blevet skåret på da der skulle vælges hus. Samtidig så har familier og ejendele det med at multiplicere… I denne artikel ser vi nærmere på hvad der kan gøres for at afhjælpe pladsproblemer.

Haven som potentiale

Når man for første gang blive haveejer, så er det ofte med store drømme om at lave urtehave, sætte frugttræer, have skønne blomsterbede og så videre. Men for det meste har man ikke tid eller overskud til at indløse alle drømmene, og i stedet bliver haven et uforløst potentiale, og en masse plads man faktisk ikke bruger. Løsningen for dig kunne være, at sætte en træhytte med opbevaringsrum i haven. Det er en elegant løsning der for en lav pris skaber en utrolig mængde plads og nye muligheder. Et træhus eller hytte er faktisk næsten som et lille sommerhus i størrelse og anvendelse. Hvis du kigger ud på haven, og ser et uudnyttet hjørne, så prøv at forestil dig hvordan ejendommen ville fremstå, hvis der stod et smukt træhus i stedet.

Opbevaring og meget mere

Et træhus med opbevaringsrum er meget mere end et redskabsskur, det er foruden dette også et sted hvor du kan skabe et hobbyrum, invitere familie og venner til overnatning, eller sågar oprette en udlejning via AirBnB. Som opbevaringspotentiale er denne løsning fantastisk, fordi du med et nyt og rent hus helt automatisk får lyst til at opbevare dine ejendele på den bedste måde, på en måde hvor du har hurtig adgang, og hvor de ikke går til i et frønnet gammelt skur. Hvis du vælger at give dine arkiverede sager et nyt og funktionelt opbevaringsrum, så vælger du også at have respekt for disse og passe godt på dem. Det er en tilgang der vil betyde at du på sigt mister færre ting til tidens tand, og i stedet kan glæde dig over, at du kan finde dine gamle sager i god stand når du engang får brug for dem.

Et smukt smykke i haven

De mange forskellige løsninger for træbaseret opbevaring i haven er ikke bare praktiske og funktionelle løsninger. På grund af træets smukke og æstetiske egenskaber, så er det faktisk også en forædling af haven. Hvis du blot overvejer grundigt placeringen af dit nye træhus, så kan du faktisk give dig selv ikke bare en optimal opbevaringsmulighed, men også et nyt hjørne i haven hvor grillen kan stå, hvor fyraftenspilsneren kan nydes og hvor de hyggelige vennesammenkomster kan finde sit nye foretrukne sted. Et træhus i haven er ikke den dyreste investering, og den hæver ejendommens værdi med det samme. Potentialerne er store, og det ved en eventuel køber af dit hus også. Så der er kun gode grunde til at opgradere din have med et træhus med opbevaringsrum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *