Har du svært ved at finde kvalificeret fiskegrej? Prøv Savage gear

Kender du det at du sidder ude på søen, vejret er godt og man nyder stilheden? Dette er dog det eneste der går godt for en, for der kommer intet bid og de få gange man så får bid, går det noget galt. Det er scenariet for mange fiskeentusiaster rundt omkring i landet. Dette er nok fordi ens fiskegrej ikke er, hvad det burde være. Man har måske bare fundet det billigste der var, og ikke taget et kig på kvaliteten. Det er her hvor savage gear kommer ind i billedet. Med mange år i branchen, giver de ikke kun den bedste vejledning når det kommer til, hvilke produkter du har brug for. De tilbyder også top kvalitet af fiskegrej fra savage gears eget mærke. I denne artikel vil der blive gennemgået netop, hvorfor savage gear har så gode produkter og hvilke produkter du burde købe, afhængig af det problem som du måtte stå overfor, når du er ude og fiske.

Intet bid?

Der er mange der kommer til savage gear med problemet, at de aldrig få bid. Så er man heldigvis kommet til det rette sted. Der findes intet værre end, at man sidder i flere timer og ikke få noget bid. Hos savage gear kan man få det der hedder en Fishfinder. En Fishfinder er en sonar, der kan lokalisere fisk i vandet. Man tilslutter den til sin smartphone og isætter den i vandet. Derefter vil savage gears fishfinder gør det lettere for dig at få bid.

Den rette fiskestang

Det er ingen overraskelse, at der ikke kun findes én slag fiskestang. Der findes normalt fire typer forskellige fiskestænger, alt efter hvilken slags fisketeknik man bruger, eller hvor man fisker. De fire typer er fluestang, prikestang, trollingstang og rejsefiskestang. Disse fiskestænger kan alle købes hos savage gear, hvor man også kan få gode omkring, hvilke stænger der passer bedst til hvordan du fisker. Det kan være at du er mere til havfiskeri og derfor vælge en pirkefiskestang. En prikefiskestang, som savage gear anbefaler, er super holdbar og har svært ved at knække i det hårdere miljø, som forekommer når man er ude på havet og fiske. En anden grund er også fordi man fisker efter større fisk, der kan have vægten til at knække en normal fiskestang.

Et godt fiskehjul

Ligesom fiskestænger er der også mange forskellige slags fiskehjul at vælge imellem, hos savage gear. Det kommer også an på, hvor man fisker henne. Hvis du fisker med tung forfangst i havet, så rådgiver savage gear til at man finder sig et støre fiskehjul. Når man vælger et fiskehjul skal man tænke på, at det kommer med en stor vedligeholdelse. Hvis man er mere til de små søer, hvor man kan fange små fisk, så er et lille fiskehjul helt fint. Disse produkter er meget skrøbelige, hvis man ikke tager sig ordentligt af dem. Disse vedligeholdelsesprodukter kan også finde hos savage gear.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *